Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Grupa Bang Bang u novom je video spotu pijana i zaljubljena

Grupa Bang Bang, predstavlja spot za novi singl 'Pijani i zaljubljeni', koji će ovog petka, 27. siječnja, izvesti na 64. Zagrebačkom festivalu, riječ je o nastavak spota za prethodni singl 'Stranci'

Foto: 24sata.hr
0 komentara

Grupa Bang Bang, predstavlja spot za novi singl 'Pijani i zaljubljeni', koji će ovog petka, 27. siječnja, izvesti na 64. Zagrebačkom festivalu. Riječ je o nastavku suradnje s redateljem Ljubom Zdjelarevićem, pa 'Pijani i zaljubljeni' predstavljaju nastavak spota za prethodni singl 'Stranci', u kojem je prikazano zahladnjenje odnosa jednog ljubavnog para.

-Bendu i meni se činilo zgodnim započeti s drugačijim pristupom proizvodnje spotova te smo odlučili da bi za njihov novi album svi spotovi tvorili jednu kontinuiranu priču. Počelo je sa 'Strancima', a nastavlja s 'Pijani i Zaljubljeni'. Radnja je krimi, s humorističnim elementima i mi sami ne znamo gdje će nas odvesti. Ne postoji precizan storyline, već prilagođavamo radnju duhu i osjećaju pjesme, ali ipak ne prenosimo doslovno tekstove pjesama. Mislim da je koncept dosta svjež, ne susreće se često, te da će vizualno dobro zaokružiti novi album benda', rekao je Zdjelarević.

Evo premijere:

Tema: Muzika

Message