Obavijesti

Show

Komentari 28

Grupa Maneskin ima novi spot: Koristili sado-mazo opremu, a Damiano se ljubio s bubnjarem

Grupa Maneskin ima novi spot: Koristili sado-mazo opremu, a Damiano se ljubio s bubnjarem
8

Pjesma 'I Wanna Be Your Slave' službeno izlazi sutra, a već sada se nalazi na prvom mjestu glazbenih ljestvica u nekim europskim zemljama

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, talijanska grupa 'Maneskin', objavili su na YouTube profilu spot za novu pjesmu 'I Wanna Be Your Slave'. Članovi grupe danima su najavljivali izlazak ovog neobičnog spota koji je u samo nekoliko sati skupio više od milijun pregleda. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Iako su njihovi obožavatelji naviknuti na provokativne fotografije i netipične modne kombinacije članova benda, oni su u spotu to podigli na još višu razinu. Naime, u videu koji traje dvije minute i 52 sekunde, Maneskinovci poziraju u donjem rublju, sado-mazo opremi, strastveno plešu, pljuju jedni na druge te se dodiruju jezicima. 

Frontmen grupe, Damiano David, za kojim su nakon Eurosonga poludjele žene diljem svijeta, u spotu je pozirao u ženskom rublju, a u jednom trenutku se i poljubio s bubnjarem. 

- Maneskin dominira svijetom; Da,da. Ovo je raj i pakao; Ovaj album će srušiti internet - pisali su oduševljeni fanovi ispod spota na YouTubeu. 

Damiano pozirao u prozirnom grudnjaku i seksi najlonkama
Damiano pozirao u prozirnom grudnjaku i seksi najlonkama

Pjesma 'I Wanna Be Your Slave' službeno izlazi sutra, a već sada se nalazi na prvom mjestu glazbenih ljestvica u nekim europskim zemljama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':