Show

Komentari 5

Gwen Stefani pokazala 'novo' lice bez bora: 'Nisi to trebala'

Gwen Stefani pokazala 'novo' lice bez bora: 'Nisi to trebala'

Stefani se 90-ih proslavila kao vokal u rock grupi No Doubt, a poslije se okrenula solo karijeri za vrijeme čijeg je trajanja skupila mnogobrojne fanove. Neki od njih danas tvrde da izgleda neprepoznatljivo

Na dodjeli Grammyja pojavila se s partnerom i kolegom, pjevačem Blakeom Sheltonom (43), a američka pjevačica i modna dizajnerica Gwen Stefani (50) suočila se povodom svog pojavljivanja na crvenom tepihu s puno upita njezinih obožavatelja.

62nd Grammy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

Neki od njih nisu glazbeni zvijezdu vidjeli neko vrijeme pa ih je njezin popeglani izgled lica poprilično šokirao. Pedesetogodišnjakinja se pojavila u Dolce&Gabanna haljini koju je iskombinirala s visokim čizmama, ali oči publike bile su usmjerene u nešto drugo. 

'O bože, što je Gwen Stefani napravila sa svojim licem? Plastična operacija koja je krenula krivo', 'Gwen, prestani s plastičnim operacijama na svom (nekad) prekrasnom licu. Počinješ izgledati fake kao Madonna', '99% fileri i 1% koža', 'Izgleda kao da je zaleđena', samo su neki od mnogobrojnih komentara na Twitteru koji se zgražaju. 

Stefani se 90-ih proslavila kao vokal u rock grupi No Doubt, a poslije se okrenula solo karijeri, za vrijeme koje je izbacila nekolicinu izuzetno uspješnih singlova poput 'Cool', 'Rich Girl' i 'Hollaback Girl'. Iako već ima troje djece s bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom (54), Gwen ih želi imati i sa sadašnjim partnerom Blakeom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci