Obavijesti

Show

Komentari 4

Gwyneth o Weinsteinu: 'Bio je nasilnik, no nisam ga se bojala'

Gwyneth o Weinsteinu: 'Bio je nasilnik, no nisam ga se bojala'
9

Glumica je s producentom imala sjajnu suradnju desetljećima, a kada je dobila ulogu u filmu 'Zaljubljeni Shakespeare', to je mogla zahvaliti njemu. Pričala je o Harveyju kao o divnom čovjeku, ali je sada rekla drugačije

VIDEO

Američka glumica i pjevačica Gwyneth Paltrow (46) godinama je na meti zapitkivanja o odnosu s filmskim producentom Harveyjem Weinsteinom (67), kojeg su optužili za seksualno zlostavljanje žena, a među njima su se našle i mnoge slavne dame.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Gwyneth je s producentom imala sjajnu suradnju desetljećima , a kada je dobila ulogu u filmu 'Zaljubljeni Shakespeare', to je mogla zahvaliti njemu. Za svoju je glumu u toj romantičnoj priči dobila Oscara i postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Tada je svim novinarima pričala o Harveyu kao divnom čovjeku koji joj je sve omogućio. Kako je glumica tada bila zaštitno lice produkcijske kuće 'Miramax', čiji je Weinstein osnivač i vlasnik, imala je značaju ulogu u promociji producenta. Svaki njezin glumački uspjeh bio je i njegov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moram reći, on slovi za teškog čovjeka, ali je istovremeno genijalan. Nikada ne bih bila sretna snimajući za bilo koga drugog - rekla je tada. Međutim, danas Gwyneth priča drugačije.

Avengers: Infinity War Premiere - Los Angeles

- Bio je nasilnik. No nikad nisam imala problema suprotstaviti mu se - priznala je ove godine kada se obilježavala 20. godišnjica 'Zaljubljenog Shakespearea'. Dodala je kako je s Weinsteinom puno puta završila u svađi.

Film producer Harvey Weinstein arrives at the 1st Precinct in Manhattan in New York

Javnost je odnos glumice i producenta intrigirao godinama, a cijela stvar se zahuktala kada su se mnoge žene počele javljati i javno govoriti o seksualnom zlostavljanju od strane Weinsteina. Gwyneth je otkrila kako ju je Weinstein pokušao obljubiti kada je imala samo 22 godine, a njezin tadašnji dečko, glumac Brad Pitt (55), zaprijetio mu je batinama ako se takvo što ponovi.

- Ja sam u tom trenutku bio samo dječak s planine Ozark na igralištu. To je bio način na koji smo mi tamo rješavali stvari. Samo sam se htio pobrinuti da se ništa ne dogodi kasnije jer je ona trebala snimiti dva filma. Mislim da je zanimljivo da se, u Hollywoodu posebno, dinamika na radnom mjestu između muškaraca i žena ponovno kalibrira, na vrlo dobar način, način koji smo predugo čekali. I mislim da je to važna priča - kaže Brad Pitt.

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Gwyneth do sada nije priznala da je i sama zamalo postala žrtva producentove požude, a mnogi su uvjereni kako laže ili je samo htjela iskoristiti svoje prijateljstvo s njim koliko je mogla, a sada kad je propao ga je odbacila. Gwyneth je prestala snimati filmove s Weinsteinom još davne 2003. no od tada su se redovito dopisivali mailovima, a sva njihova korespondencija iznimno je prijateljska. Danas više ne komuniciraju, a glumica je rekla kako je napokon došlo vrijeme da se stane na kraj takvom tipu ponašanja u Hollywoodu te je odlučila progovoriti o svemu.

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden