Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Hadžihafisbegović snima prvi film nakon tragične nesreće

Dvije godine nakon nesreće Emir se napokon posvetio glumi. Snima film s turskim scenaristom i redateljem o mladiću koji saznaje da je usvojen te iz Turske odlazi u Bosnu i Hercegovinu

Nina Đurđević/Pixsell
Foto: Nina Đurđević/Pixsell
45 komentara

Glumac Emir Hadžihafizbegović (54) ovih dana snima film turskog scenarista 'Secrets From the Past'. Suradnja s Rasitom Gorguluom njegov je prvi posao nakon tragične prometne nesreće.

Film koji snima govori o mladiću Aliju koji saznaje da je usvojen. On iz Turske dolazi u Bosnu i Hercegovinu kako bi pronašao svoju majku. Glavne uloge igraju turski glumac Serkan Senalp (30) i makedonska glumica Nataša Petrović (27).

U filmu će se pojaviti i Selma Alispahić, Mirsad Tuka, Amila Terzimehić, Maja Jurić i Gordana Boban iz BiH te Slavko Sobin iz Hrvatske i Haluk Piyes iz Turske. Jednu od uloga tumači i poznata turska glumica Suzan Kardes.

Glumac Hadžihafizbegović osuđen je zbog nesreće u kojoj je preminula Kuduz u ožujku na kaznu od godinu dana zatvora i četiri godine uvjetne, a presuda je rezultat potpunog priznanja krivice.

Naši partneri pišu
Message