Obavijesti

Show

Komentari 85

Hakijina 23 godine mlađa cura: Ljubav nikad ne pita za godine

Hakijina 23 godine mlađa cura: Ljubav nikad ne pita za godine
10

Najmlađa kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Nikolina (18) prije tri godine prošla je audiciju i pjevala u showu ''Genijalci' na jednoj bosanskoj televiziji, a kao djevojčica se bavila i manekenstvom

VIDEO

Kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Nikolina Sajević (18) bori se za srce Hakije Špage (41), a u predstavljanju u emisiji pohvalila se plesnim vještinama.  

- Plešem zumbu četiri godine. Dok plešem osjećam se slobodno, kao da je cijeli svijet moj - rekla je Nikolina, dok je pokazivala plesne pokrete. Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali kako je 'urnebesno'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

Nikolina dolazi iz BiH, iz mjesta Vitez, a iako je Hakija stariji od nje 23 godine, Nikolina tu ne vidi problem.

- Volim starije muškarce i zato sam i pisala Hakiji. Smatram da su stariji muškarci zreliji i time i odgovorniji, a ljubav ne pita za godine - otkrila je Nikolina za RTL. koja je pažnju gledatelja privukla i plešući zumbu te pjevajući sevdalinku, sjedeći na drvetu iznad rijeke Une.

- Plešem od 15. godine radi zdravlja i rekreacije, a obožavam plesati, isto kao i pjevati. Sama sam naučila pjevati sevdalinke. U mojoj obitelji nitko ne pjeva osim bake pa bih rekla da sam od nje pokupila taj gen - rekla je Nikolina. Dodala je da bi rado voljela da je netko profesionalan poduči pjevanju jer bi se voljela nastaviti baviti glazbom.

Prije tri godine prošla je audiciju i pjevala u showu ''Genijalci' na jednoj bosanskoj televiziji, a kao djevojčica se bavila i manekenstvom.

Gledatelji showa primijetili su kako su u ovoj sezoni 'Ljubavi na selu' sve sami umjetnici. Josip Tratnjak (20) pohvalio se svojim disko plesom, kojim se bavi već jedno godinu, dvije... Njegov ples postao je hit na društvenim mrežama i svi pričaju o njemu. 

Marijana Črlenec (28) nedavno je otkrila javnosti svoju strast prema umjetnosti. U slobodno vrijeme je slikarica.

- Slikam cijeli život. Od djetinjstva. Počelo je kao dječja igra, a s odrastanjem je sve ozbiljnije. Nažalost, zbog posla i obaveza nisam se mogla posvetiti tome koliko sam htjela u životu - rekla je Marijana, koja je prije i prodavala slike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu