Obavijesti

Show

Komentari 31

Halid žali zbog korona partyja: Više nema zabava, sad se pazim

Halid žali zbog korona partyja: Više nema zabava, sad se pazim
1

Novi val virusa prestrašio je pjevača pa izbjegava izlaske i uživa u druženju s unucima. Na more će eventualno do Neuma, a na prvom mjestu je zdravlje.

VIDEO

Desetak dana unazad nisam poznavao nikoga tko boluje od korone, sad znam nekoliko njih, priča nam legendarni pjevač Halid Bešlić (66), kojeg su povratak i jačanje korona virusa “potjerali” u izolaciju. Svi njegovi izlasci svode se na odlazak iz kuće u njegov motel i natrag. I s maskom u dućan da kupi sve što unuci požele. Sa suprugom Sejdom prošeta prirodom i pazi da ni s kim ne dođe u kontakt. Korona partyji su, kaže, iza njega.

POGLEDAJTE VIDEO S KORONA PARTYJA: 

Pokretanje videa...

Halid Bešlić korona party 01:09

- Ponašam se primjereno, čuvam i sebe i druge, nema više zabava. I ta je bila jedna jedina. Prisjela mi je, izlazi mi i na oči i na uši - iskreno će nam Halid. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Bešlić je početkom svibnja, dok su stroge epidemiološke mjere bile na snazi, “uhvaćen” kako se s društvom zabavlja na “korona partyju”. Pjevalo se, pilo, slavilo... Ali pjevač je naučio lekciju i takve stvari više neće ponavljati. Sad dane provodi u igri s unucima koji su prije desetak dana došli iz Njemačke. Još nisu odlučili hoće li obitelj na more, ali ako djeca to požele, zbog mjera oko ulaska u Hrvatsku, otići će do Neuma. Ne mogu si, kaže, dopustiti dva tjedna karantene. Do tada, Belminu Kanu i Lamiji ispunjava sve želje. 

– Radimo skečeve po kući, smijemo se, pjevamo... Sejda im sprema omiljena jela, a što se kupnje tiče, sad su aktualna Kinder jaja. Skupljaju one igračkice, pa svaki dan kupimo nekoliko jaja. Ma, što god da požele, ja ću im stvoriti - priča Halid.

Za desetak dana mališani će proslaviti šesti rođendan, no ovaj put slavlje će biti u krugu obitelji. Halid prije rođendana ne želi reći što će im darovati, a žao mu je što ne može okupiti svu djecu iz ulice, njihove prijatelje, pa da im organizira pravu proslavu.

- Što je, tu je. Ne možemo riskirati, zdravlje je najvažnije - kaže pjevač.

Unuci će s djedom biti još desetak dana, a onda se vraćaju u Njemačku. Halid kaže da ne zna kako će to preživjeti. Svaki rastanak s njima ga boli, ali tješi se da će se, kao i dosad, družiti preko Skypea. Da će mu Lamia pjevati, a Belmin Kan pričati o novim nogometnim trikovima koje je naučio. Prije korone bi svaki put, kad bi pjevao u Njemačkoj, skoknuo do njih na dan, dva. Sad to, kaže, više nikako ne može.

Halid uživa doma: 'Vozim kućni bicikl, a žena mi zdravo kuha...'
Halid uživa doma: 'Vozim kućni bicikl, a žena mi zdravo kuha...'

- Svi koncerti su odgođeni do daljnjega. Iskreno, ne znam do kada. Nemam novih informacija - kaže nam za kraj razgovora Halid, koji se nada, baš kao i svi mi, da će se ova cijela situacija sa širenjem korona virusa smiriti i da će se život uskoro vratiti u normalno stanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom