Show

Komentari 8

Halle Berry i u 56. godini ima zanosnu liniju u bikiniju

Halle Berry i u 56. godini ima zanosnu liniju u bikiniju

Halle je poznata po zdravom načinu života, čestom vježbanju i nevjerojatnoj liniji. Osim što ima savršeno isklesano tijelo sada želi motivirati svoje obožavatelje na zdraviji način života

Za glumicu Halle Berry (55) godine su samo broj, a to je dokazala nizom fotki koje je objavila na svom Instagramu na kojma se vidi njezina savršena figura u bikiniju. Osim nevjerojatnog tijela na kojem joj mnogi zavide, glumica je odlučila inspirirati i potaknuti svoje obožavatelje na zdraviji život, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pogodite što? Fitness petak se vraća! Peter Lee Thomas i ja smo otišli s posla i nismo se vidjeli neko vrijeme, ali vratili smo se i spremni smo vam pružiti više Fitness Petak zabave i savjeta i da vas nastavimo poticati na vašem fitness putu - napisala je Berry u opisu fotke na kojoj vidimo glumicu u bikiniju kako trči sa svojim trenerom na plaži.

 - Nema isprika, imaš tjedan dana da se pripremiš! Ponovo okrenimo i postanimo fit zajedno! Sretan fitness petak - napisala je Berry u posljednjoj fotki koju je objavila na svom profilu.

Dodala je kako računa na svoje pratitelje i da vjeruje kako se mogu pokrenuti i promijeniti život na bolje. 

Naravno, ovaj niz objava oduševio je njezine inspirirane pratitelje koju nisu mogli prestati davati komplimente na glumičinu nevjerojatnu figuru.

'Da i dalje izgledaš dobro', 'Lijepo tijelo', 'Vi ste moj cilj', 'Nevjerojatna figura', 'Idemo', ' Apsolutno nevjerojatna', 'I ti imaš 55 godina?Nemoguće', 'Jedva čekam', 'Tvoje tijelo je nevjerovano', neki su od komentara koji su pisali njeni uzbuđeni obožavatelji.

Berry je u listopadu 2020. otkrila razlog zašto je odlučila krenuti na ozbiljno fitness putovanje.

- Osjećam se i izgledam mlađe nego ikad jer radim jer želim biti tu za svoju djecu. Želim biti tu za svoje unuke, a ne samo da ih vidim kako se rađaju. Želim ih vidjeti kako rastu - rekla je Berry u intervjuu kod Tai Beauchamp.

POGLEDAJTE 5. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci