Show

Komentari 56

Hana Hadžiavdagić se cijepila: 'Kad vidim ove komentare strah me s kime sve dijelim zrak...'

Hana Hadžiavdagić se cijepila: 'Kad vidim ove komentare strah me s kime sve dijelim zrak...'

Influencerica i bivša voditeljica tvrdi kako joj je jedna doza dovoljna jer je unutar šest mjeseci preboljena koronu, a na jesen se sprema na izvantjelesnu oplodnju

Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s cijepljenja, a pratiteljima je objasnila zašto se cijepila unatoč tome što je već preboljela koronu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Preboljela sam koronu u veljači bez simptoma. Imam antitijela i svejedno sam se odlučila cijepiti -  rekla je influencerica.

- Ne mislim da cjepivo ima bilo kakve veze s izvantjelesnom oplodnjom na koju idem na jesen. S obzirom da sam preboljela unutar šest mjeseci, dovoljna mi je samo jedna doza - dodala je Hana.

- Molim antivaksere da svoje stavove zadrže za sebe jer me mišljenja rekla-kazala ne zanimaju. Zanima me samo ono što kaže struka -  napisala je Hana.

Influencerica je kasnije na Instagram storyju podijelila screenshot komentara protivnika cijepljenja. - Kada vidim ovakve komentare, strah me s kim sve dijelim zrak - dodala je.

Ipak bilo je onih kojima je bivša voditeljica pomogla da se odluče na cijepljenje.

- Ja ću se prva cijepiti jer nekako od svih javnih osoba baš tebe smatram za najrealniju, najzdravije pameti - napisala joj je jedna pratiteljica.

 

Najčitaniji članci