Obavijesti

Show

Komentari 71

Hana i Kristina se izoperirale, a Žanamari i Lidija vole prirodno

Hana i Kristina se izoperirale, a Žanamari i Lidija vole prirodno
10

PLASTIK FANTASTIK Kristina, Josipa i Hana napravile su novo lice i tijelo kod kirurga, dok je za izgled Lidije i Žanamari, tvrde, zaslužno samo vrijeme...

VIDEO

Mnoge celebrity dame u posljednje vrijeme sve više iznenađuju izgledom. Za neke drastične transformacije zaslužno je usavršavanje vizažističkih i frizerskih sposobnosti, dok mnoge ipak za sadašnji izgled mogu zahvaliti upravo plastičnom kirurgu. Posljednja koja je zaintrigirala javnost novim licem je Zagrepčanka Kristina Penava (22), koju je štand s mandarinama lansirao u zvijezde.

POGLEDAJTE VIDEO: Kristina Mandarina u novom ruhu

Pokretanje videa...

Kristina Mandarina povećala usne 00:58

U razmaku od svega godinu dana Kristina je na sebi uradila štošta. Usnice je popunila hijaluronom, stavila je umetke u kosu, a poželjela je i imati mačkasti pogled. Želju joj je ispunio estetski kirurg Matija Miletić, prenosi RTL Exkluziv.

- Ajme ja sam prezadovoljna. Mačkasti pogled sam godinama htjela - rekla je Zagrepčanka, koja je već ranije stavila silikone u grudi.

Poput nje, novim estetskih pothvatima pohvalila se i Hana Rodić (23). Bivša kandidatkinja hrvatskih realityja “Gospodin Savršeni” i “Superpar” svoje je lice “pofriškala” prilikom ulaska u treći show - sada se natječe u srpskoj “Zadruzi”. Popravila si je usnice, opet.

- Jedno od najčešćih pitanja koje dobivam. Ovo je prvi put da ću vam odgovoriti jer sam prvi put potpuno zadovoljna. Radila sam filere jučer... Ovih dana stavim slikicu da vidite - rekla je Hana i na društvenim mrežama, ali i malim ekranima, pokazala nova usta. Stavila je jedan mililitar i kaže da nikad nije bila zadovoljnija.

- Inače sam stavljala dva mililitra i, priznajem, radila sam prevelike usne... Ali ovaj put... Nikad nisam bila zadovoljnija - dodala je.

U odnosu na prije nekoliko godina, bivša kandidatkinja showa “Ženim sina” Josipa Karimović (25), sad je zvijezda platforme OnlyFans, za koju snima pornografski sadržaj, a novac dobiva od korisnika koji su pretplaćeni na njezin sadržaj.

Slavonka ne skriva da je napravila brojne operacije.

- Korigirala sam grudi, nos, jagodice, usne i guzu - priznala je Josipa. Na fotografiji staroj deset godina bila je i brineta.

Pjevačice Žanamari Perčić (39) i Lidija Bačić (35) nisu dosad javno govorile jesu li nešto korigirale.

Lidija je očarala figurom: 'Duge noge pružaju najbolji pogled...'
Lidija je očarala figurom: 'Duge noge pružaju najbolji pogled...'

Tvrde kako nisu ništa “popravljale” na sebi, ali promjena u njihovu izgledu je očigledna.

- Da sam se zaista operirala, to bih iskreno, jasno i glasno priznala. Ne vidim ništa loše u tome. Pobornik sam toga da svi koji su nezadovoljni vlastitim izgledom ‘poprave’ ono što im se ne sviđa - rekla je Žanamari svojedobno za časopis Story.

Lidija, pak, svakodnevno napominje da je na njoj sve prirodno i da ne koristi Photoshop za fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

Vodice: Izvođači iza pozornice 11. CMC festivala

- I s 15, i s 30, jednom i s 45. Uvijek ista i svoja! Uvijek je tu bio ovaj glas, ovaj osmijeh, ove grudi, struk, ova guza, noge, srce... Samo ‘slijepi’ ne žele vidjeti, a ‘gluhi’ ne žele čuti - rekla je prije nekoliko godina Lidija.

Uz gotovo svaku fotografiju Lidija u opisu stavi hešteg koji nagovješćuje kako fotografija nije obrađena u Photoshopu.

POGLEDAJTE HANU RODIĆ NA POLIGRAFU: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu