Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

Hana je u Turskoj na operaciji: Bojim se rezanja, držite mi fige

Goran nije s Hanom krenuo iz Zagreba u Istanbul već je zbog poslovnih obaveza morao ostati Hamburgu, pa je u Tursku došao tek danas. Hana tvrdi da će njezin Gospodin Savršeni biti uz nju cijelo vrijeme...

Foto: Instagram;
56 komentara

Bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar' Hana Rodić (21) prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama objavila je kako ide u Istanbul na operaciju grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stigla sam u Istanbul. Moram se jako rano probuditi i biti spremna već u sedam ujutro. Poželite mi sreću - izjavila je Hana u videu koji je objavila na Instagramu, a za 24sata Hana je otkrila kako se osjeća prije operacije.

 - Uzbuđena sam jer te to bila moja velika želja i napokon sam skupila hrabrosti da je ostvarim. Moram priznati da se jako bojim rezanja i kako će teći oporavak, hoće li jako boljeti. Jako sam znatiželjna - objasnila nam je Zagrepčanka. 

Foto: Instagram Mirela Forić

Rodić je dala do znanja kako će staviti okrugle implantante, no tad se premišljala između veličine od 350 i 400 mililitara. 

- Odlučila sam poslušati sebe, a koju sam veličinu odabrala saznati ćete uskoro - ostala je tajnovita Rodić. Tursku je odabrala jer je, kako kaže, trenutačno vodeća zemlja za plastične operacije i tamo su najbolji u tom području.

Foto: YouTube

Pratitelje je zanimalo tko financira korekciju, ona ili njezin dečko, prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39).

- Goran stoji uz mene što god da odlučim. Hejteri opustite se, nije Goran platio grudi - napisala je Hana na društvenim mrežama. Hana je dala do znanja da će ju operacija grudi doći 26.000 kuna, a negativne komentare odlučila je ignorirati. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Goran nije s Hanom krenuo iz Zagreba u Istanbul već je zbog poslovnih obaveza morao ostati Hamburgu, pa je u Tursku došao tek danas. Hana tvrdi da će njezin Gospodin Savršeni biti uz nju cijelo vrijeme. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Ovo će biti Hanina prva plastična operacija, iako mnogi pretpostavljaju da se već korigirala. Jedino što je, tvrdi Hana, radila na sebi je korekcija usana u koje je ubrizgala dva mililitra filera.

HANA RODIĆ: Veza na daljinu je teška, budem usamljena. Gogi i ja bismo dom

Dodaje kako nakon operacije grudi na sebi ne želi mijenjati više ništa. 

Naši partneri pišu
Message