Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
288 komentara

Hana: Ljubav Gorana i mene na kraju je pobijedila unatoč svima

Premda je posljednju ružu dao Ivi Runjanin, Goran je shvatio kako je Hana ipak ljubav njegovog života. Gospodin Savršeni joj je, ističe Hana, stvarno promijenio život

Foto: Josip Regovic/Pixsell/RTL
288 komentara

U posljednjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' kandidatkinje su svjedočile velikoj drami. Nitko od gledatelja nije očekivao da će Goran Jurenec (39) promijeniti svoju odluku i umjesto Ive Runjanin (29) ipak odabrati Hanu Rodić (21).

Ekskluzivno samo za 24sata Zagrepčanka je ispričala kako se rodila ljubav Gorana i nje.

[video: 1202679 / ]

- Da budem iskrena, ušla sam u kuću s ciljem da prezentiram ono što ja jesam - umjetnica i make up artistica. Planirala sam neku svoju karijeru i to je bio glavni razlog zbog kojeg sam sudjelovala, ali i da preispitam sebe. Naravno da sam otvorila i opciju da se zaljubim - objasnila nam je Hana. Dodala je da se, kako kaže, neplanski zaljubila i da je ljubav između Gorana i nje na kraju pobijedila sve prepreke.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

 - Meni se ljubav dogodila kao što možete vidjeti. Gospodin Savršeni je stvarno jedan show koji mi je promijenio život - otkrila je Rodić. Iako je priznala da je bila ljubomorna na kandidatkinje koje su se ljubile s Goranom pokušala je ostati sabrana.

- Sjećam se iz showa da sam imala žute minute, kada sam ja bila ta koja je poludjela i rekla si 'Sad ću ja njega na test staviti'. Nije mi bilo lako kad sam bila izolirana i kad nisam imala svoje prijatelje. Djelovalo je mentalno to na mene, nije bilo lako podnijet takve situacije. Gledati kako je jedan dan sa mnom pa onda drugi dan s drugom djevojkom. Pogubila sam se jednostavno u tome. No onda sam poslije stala na loptu i nisam gledala na to kao bijesna lavica. Naša ljubav na kraju se desila nakon samog showa - rekla nam je Hana.

Foto: RTL

- Nisam ulazila u neki tematiku dubljih tema jer smatram da tome nije mjesto na televizijskim ekranima - izjavila je Zagrepčanka.

Ekskluzivni intervju s Hanom Rodić čitajte u 24sata. 

Naši partneri pišu
Message