Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Hanča je za 17. dijete na dar dobila porođaj u vodi

Romkinja se proslavila zamijenivši ulogu sa Severinom u Knjazovoj “Mjenjačnici”. Hanča kaže da će joj 17. dijete biti zadnje, a suprug želi još

Jurica Galoić
Foto: Jurica Galoić
8 komentara

Potkraj rujna posljednji put ću roditi, kaže Hanča Mašić (38), majka šesnaestoro djece. Suprug Safet (42) potajno se nada da će imati još djece. Želio bi da uđu u Guinnesovu knjigu. Želja će mu se možda ispuniti već i pri ovom porodu jer će Hančin ginekolog dr. Marijan Podobnik vjerojatno postati jedini ginekolog na svijetu koji je 17 puta porodio istu rodilju. Podobnik je otvorio privatno rodilište, a svoju najvjerniju rodilju počastit će besplatnim porodom u vodi koji stoji 20.000 kuna. Nakon Hančina osmog poroda savjetovao joj je da bi ju zbog zdravlja morao sterilizirati. To je propalo jer bi Hanča kod svakog ponovnog dolaska na pregled opet bila trudna. Dogovorili su se da će to učiniti na 14. porodu jer je zbog poprečnog položaja ploda tada bio potreban carski rez, no dan prije poroda plod se okrenuo i Hanča je rodila klasično.

SEVERINA JE ZAKAZALA KAO KUMA
Severina je Mašićima obećala da će biti kuma Saminu (3), koji se rodio kad je snimala “Mjenjačnicu”. Nije ispunila obećanje.

Naši partneri pišu
Message