Show

Komentari 44

Hani i Goranu propali i parfemi: Na toj stranici osvanuo 'fitness'

Hani i Goranu propali i parfemi: Na toj stranici osvanuo 'fitness'

Golupčići su se upoznali u reality showu 'Gospodin Savršeni'. Bila je to prva sezona, format još nepoznat domaćoj publici, ali iznjedrio je par koji je očarao javnost svojom nježnošću iako su većinu veze živjeli odvojeno

Tjednima se pričalo kako je veza Hane Rodić (23) i Gorana Jureneca (40) na klimavim nogama, a ovih dana pratitelji su primijetili da Goran ne prati Hanu na Instagramu, što je pobudilo sumnju u prekid.

POGLEDAJTE VIDEO: Veza Hane i Gorana

Reality zvijezda oglasila se na toj društvenoj mreži oko napisa o “pukloj ljubavi”. Nije niti demantirala niti potvrdila nagađanja, ali je kratko poručila:

- Pretpostavljam da su glasine uzbudljivije od istine.

Hana i Goran obožavali su se naslikavati, a sad zajedničkih fotografija nema. Kao da su kakvom magijom nestale. Za razliku od Gorana, Hana ga i dalje prati.

Međutim, oni koji poznaju ovaj par, znaju da su pokrenuli i zajednički projekt pa su se zapitali što će biti sad s profilom na Instagramu 'hxg_official' ako više nisu u dobrim odnosima.

Nije trebalo puno da se provjeri taj podatak. Njihova stranica namijenjena prodaji parfema sad ima drugi naziv, ali i namjenu.

Zove se 'gfit_official_', a u opisu profila piše kako će nuditi informacije o zdravoj prehrani i treninzima te da će nastojati motivirati sve one koji su je 'lajkali' da ustraju ka svome cilju.

Brend 'HXG' (op.a. Hana i Goran) golupčići su lansirali u rujnu 2019. godine. Prvi proizvodi bili su im parfemi. U suradnji s cijenjenim parfumerom stvorili su parfeme ‘Perfect Rose by Hana’ i 'The gentleman by Goran Jurenec’, ali stranica na kojoj su ljudi prije mogli naručiti njihove proizvode više ne postoji jer je sada fokusirana na fitness, vježbanje, zdravu prehranu...