Show

Komentari 53

Hariju je uzor Kerum: Pozirao je s kriškom parizera na čelu

Hariju je uzor Kerum: Pozirao je s kriškom parizera na čelu

Dobro raspoloženi Hari Rončević parizer je na čelo zalijepio svojevoljno na predstavljanju novog albuma “Di god da pođen” u jednom zagrebačkom klubu

Čuo sam da je ovo sad trend, pa ga slijedim, rekao je Hari Rončević (50) dok je u srijedu pozirao s kriškom parizera na čelu.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum (52) prije nekoliko dana, u jeku predizborne kampanje, čelo opaljeno suncem hladio je kriškom pršuta i pokrenuo novi trend na internetu nazvan pršuting. Splitski pjevač bio je u pravu kad je rekao da je riječ o novom trendu, no pogriješio je u dva bitna aspekta ove nove pojave. Kao prvo, nitko osim Harija do sada nije uistinu stavio komad mesa na čelo, a da nije bila fotošopirana fotografija neke zvijezde. Drugo, poanta pršutinga je u - pršutu.


Izgleda da si pjevač nije mogao priuštiti taj specijalitet pa se morao snaći s jeftinijim suhomesnatim proizvodom. Dobro raspoloženi Rončević je parizer na čelo zalijepio svojevoljno na predstavljanju novog albuma “Di god da pođen” u jednom zagrebačkom klubu.

Najčitaniji članci