Show

Komentari 15

Harmonikaši, pjevačica Laura i plesačica Nola nisu prošli dalje u 'Supertalentu', jesu li trebali?

Harmonikaši, pjevačica Laura i plesačica Nola nisu prošli dalje u 'Supertalentu', jesu li trebali?

Svaka polufinalna večer 'Supertalenta' ima tri pobjednika, al i nekolicinu kojima je uskraćena ta laskava titula. Simpatičnost, šarm, a nekad ni vrhunsko umijeće jednostavno nisu dovoljni za prolazak dalje

Druga polufinalna večer 'Supertalenta' je iza nas. Oleg Tatarinov, Plesni studio 'Korak' i Anatacha Filimone osigurali su ulaznicu u veliko finale, a kao i nakon svake emisije, postoje oni za koje mnogi vjeruju da im je uskraćen prolazak dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najmlađa natjecateljica showa Laura Baćak nastupom je raznježila i Davora Bilmana. Za nastup je odabrala pjesmu iz filma 'Vlak u snijegu', a sve je upotpunila i zabavnom koreografijom.

- Teško je bilo suspregnuti slatkost - priznao je Davor koji je zaključio da bi se svi s veseljem budili kada bi im Laurina verzija pjesme svirala kao budilica.

Unatoč brojnim komplimentima i superlativima, mlada natjecateljica nije osigurala prolazak dalje.

POGLEDAJTE NASTUP:

Jednako kao niti strastveni harmonikaši, braća Đuranović. Njihov energičan nastup 'zapalio' je publiku koja je nakon sjajne izvedbe mogla tek gromoglasno zapljeskati.

- Izvrsni ste svirači, strašno ste simpatični - poručio im je Janko koji, baš kao ni ostatak žirija, nije mogao ostati imun na njihov šarm.

POGLEDAJTE NASTUP:

Batman i Joker u istoj večeri 'Supertalenta? Ne samo to, nego i u izvedbi iste natjecateljice. Plesačica Nola Rađenović Fijan spretnim i okretnim nastupom na kolutu u liku Batmana i Jokera izvela je koreografiju koja predstavlja borbu između razuma i ludosti.

- Sviđa mi se što si ponovno bila u liku, sviđa mi se cijela poruka nastupa, možeš biti zadovoljna - rekla je Maja. Iako je žiri prepoznao energiju i odličnu izvedbu, to nije bilo dovoljno za ulazak u finale.

POGLEDAJTE NASTUP:

ANKETA: ŠTO VI MISLITE?

Najčitaniji članci