Obavijesti

Show

Komentari 19

Harry je hodao s Meghan, a mislio na drugu, iscurili detalji

Harry je hodao s Meghan, a mislio na drugu, iscurili detalji
25

Ako je suditi po njegovom ponašanju, navodno princ isprva nije bio očaran sadašnjom suprugom. Nakon nje uspjela ga je očarati Sarah, koju je upoznao na jednoj zabavi ju zaveo

VIDEO

Vojvoda od Sussexa princ Harry (34), imao je kratku romansu s britanskom manekenkom Sarah Ann Macklin, u vrijeme kada je već upoznao svoju sadašnju suprugu Meghan Markle (37), piše Mirror.

Royal visit to Dublin - Day One

Ta informacija potvrđena je u novoj biografiji kraljevske obitelji Angele Levin koju je nazvala 'Harry: Razgovori s princem'. Autorica knjige tvrdi da je princ Harry na početku njihove veze varao Megan s manekenkom.

Ako je suditi po njegovom ponašanju, navodno princ isprva nije bio očaran sadašnjom suprugom. Naime, nakon nje uspjela ga je očarati Sarah, koju je upoznao na jednoj zabavi ju zaveo. Navodno ju je nakon toga obasipao porukama, ali to nikada nije javno priznao, piše Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na samom početku veze s Meghan Markl, Harry je odlučio da ode na spoj s manekenkom Sarahom Ann Macklin. Sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, pitao ju je za broj telefona i počeo joj slati brojne poruke i dogodila se kratka avantura - piše Angela. 

Jedna od njezinih bliskih prijateljica izjavila je da su bili itekako zainteresirani jedno za drugo, ali su ubrzo shvatili da su prerazličiti. 

Sarah je u modnom svijetu poznata kao zaštitno lice Burberryja, a snimila je i naslovnice za Vogue i Harper's Bazaar. Uz to je ostvarila uspješnu karijeru kao nutricionistica. Magazin Rake 2017. godine proglasio ju je ženom godine.

Princ Harry i Meghan upoznali su se na spoju naslijepo preko zajedničke prijateljice. Službeno su prohodali u lipnju 2016. godine, u javnosti se prvi put zajedno pojavili u rujnu 2017. godine, a samo dva mjeseca kasnije objavili su zaruke.

Harry and Meghan

Bajkovito vjenčanje održano je u svibnju prošle godine, a u svibnju ove godine postali su roditelji dječaka Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora. Meghan i Harry od samih početaka veze tvrdili su da im se dogodila ljubav na prvi pogled.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:07

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...