Obavijesti

Show

Komentari 82

Harry puši travu, a Andrew je imao seksualnu robinju Nadju?

Harry puši travu, a Andrew je imao seksualnu robinju Nadju?
3

Princ Andrew navodno je obožavao spavati i s Nadjom Marčinko, koju je Epstein kupio 'negdje u bivšoj Jugoslaviji'. Mlađi sin Charlesa i Diane je tulumario na Hrvaru, kad je obučen skočio u bazen

VIDEO

Imala sam samo 17 godina kad sam bila prisiljena na seksualni odnos s princom Andrewom, rekla je Virginia Roberts.

Djevojka tvrdi da je kao maloljetnica bila seksualna robinja Jeffreya Epsteina, koji ju je “prodavao” sinu britanske kraljice. Princ Andrew navodno je obožavao spavati i s Nadjom Marčinko, koju je Epstein kupio “negdje u bivšoj Jugoslaviji”. Nadja je ipak odbila svjedočiti protiv princa i Epsteina te je postala jedna od najbližih suradnica kontroverznog milijardera.

Skandale su imali i drugi članovi kraljevske obitelji, čija je crna ovca svakako princ Harry. Mlađi sin Charlesa i Diane skandalima redovito puni stranice britanskih tabloida. Nakon što se fotografirao u nacističkoj odori, u novinama se našao i kad je rukama zgrabio prijateljičine grudi. Tulumario je i na Hrvaru, kad je obučen skočio u bazen, a baka mu je oprostila i izjavu da ponekad puši “travu”.

Kraljici je, međutim, prekipjelo kad se njezin miljenik u Las Vegasu skinuo do gola te mu je navodno očitala bukvicu. Harry ipak nije vidio problem u tome što se njegova gola slika našla na naslovnicama raznih časopisa.

- Koga briga što sam gol ili odjeven, htio sam se malo ispuhati nakon Olimpijskih igara u Londonu - izjavio je princ. Njegov djed, kraljičin muž Philip, poznat je po svojim nepromišljenim izjavama.

Wedding of Zara Phillips and Mike Tindall

- Svi su govorili da se moramo više odmarati. Sad se žale da su nezaposleni - izjavio je Philip tijekom ekonomske krize 1981. Kad mu je jedan dječak 2001. rekao da želi ići u svemir, kraljičin muž mu je odbrusio: “Previše si debeo da bi bio astronaut!”.

'Nacistički pozdrav bio je samo igra’

U to vrijeme nitko nije mogao znati kako će se stvari razvijati, poručio je glasnogovornik kraljevske obitelji nakon što je procurila snimka iz 1930-ih na kojoj Elizabeta podiže desnu ruku.

Rugao se?: ‘Nije ni čudo da ste gluhi!’

Gluhi ste? Ako stojite blizu ovoga nije ni čudo da ste gluhi, izjavio je princ Philip gluhoj djeci koja su stajala pored benda s karipskom glazbom. Kenijku je 1984. godine princ pitao: ‘Jeste li vi žena?’

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu