Obavijesti

Show

Komentari 19

Harry 'rastrgan' na sve strane, a Filip pobjegao sa sastanka...

Harry 'rastrgan' na sve strane, a Filip pobjegao sa sastanka...
4

Dogovore s kraljevskim parom princ Filip prepustio je supruzi. Filip je bio ljut zbog odluke unuka i navodno je, saznavši za vijesti o povlačenju Harryja i Meghan, po palači vikao: "Kojeg vraga oni sad izvode?"

VIDEO

Nakon višesatne rasprave, završio je sastanak na kraljičinu imanju u Sandringhamu na kojem se odlučivalo kakva će biti sudbina princa Harryja (35) i Meghan Markle (38). O svemu se odmah nakon završetka javnosti obratila sama kraljica Elizabeta II. (93).

- Danas je moja obitelj imala vrlo konstruktivne rasprave o budućnosti mog unuka i njegove obitelji. Moja obitelj i ja u potpunosti podržavamo Harryjevu i Meghaninu želju za stvaranjem novog života kao mlade obitelji. Iako bismo voljeli da oni ostanu stalno zaposleni članovi kraljevske obitelji, poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive samostalnijim životom kao obitelj, a da pri tome ostanu cijenjeni dio kraljevske obitelji. Harry i Meghan jasno su dali do znanja da se u svom novom životu ne žele pouzdati u javna sredstva. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prijelazno razdoblje u kojem će vojvode od Sussexa provoditi vrijeme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja o kojima će moja obitelj odlučiti i još je malo posla koji treba obaviti, ali zatražila sam da konačne odluke budu donesene u narednim danima - stoji u službenoj obavi britanske kraljice Elizabete II.

Duke and Duchess of Sussex statement

Na početku sastanka braća su rekli da su jako nesretni zbog netočnih navoda da je princ William maltretirao Harryja. 

Potom je kraljica rekla kako je razočarana odlukom kraljevskog para.

- Obitelj se jako uzrujala zbog ponašanja vojvode i vojvotkinje od Sussexa, ne samo zato jer ima jak utjecaj na kraljicu, koja ima slabog supruga. Nakon svih problema s princem Andrewom, sad se mora boriti i s Harryjem koji se ponaša kao tinejdžer - rekao je izvor za strane medije

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zarada Harryyja i Meghan 01:29

Kraljevski fotograf Arthur Edwards rekao je da će kraljica dati princu Harryju ponudu koju ne može odbiti te da će on zatim odlučiti da želi nastaviti živjeti u kraljevstvu.

Kraljica je odredila i teme za raspravu. Odlučuju hoće li Meghan i Harry zadržati kraljevske titule, koje dužnosti će obavljati i dalje, hoće li princ Charles i dalje financirati sina te kojih se pravila moraju pridržavati vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u prihvaćanju komercijalnih ponuda. 

Duke and Duchess of Sussex statement

Britanski novinari počeli su se već u zoru okupljati ispred imanja Sandringham. Ovo je prvi put da su se princ Harry i kraljica Elizabeta II. našli oči u oči nakon skandala. 

Netom prije sastanka The Sun je objavio da je za odluku o napuštanju kraljevske obitelji zaslužna Meghan.

- Željela je otići. Nije to funkcioniralo za nju. Harry je pod velikim pritiskom zbog odluke. Tužno je jer voli i kraljicu i svoju državu. Slomit će mu se srce ako ode. Mislim da to nije ono što on stvarno želi - rekao je izvor za britanske medije. 

Princ Filip (98) nije bio na dogovorima. Prije početka sastanka otišao je s imanja, a snimili su ga britanski paparazzi. Dogovore s kraljevskim parom prepustio je supruzi. Filip je bio ljut zbog odluke unuka i navodno je, saznavši za vijesti o povlačenju Harryja i Meghan, po palači vikao: "Kojeg vraga oni sad izvode?". 

Ni vojvotkinja Kate nije bila prisutna na sastanku, ostala je u palači Kensington s troje djece.

Dok su trajali pregovori, Dianin butler Paul Burrell (61) se oglasio putem britanskih medija.

- Diani je bilo nezamislivo oženiti se 'cijelom obitelji' i mislim da Harry želi ići majčinim koracima - rekao je Paul. Dodao je da mu je žao kraljice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin