Obavijesti

Show

Komentari 1

'Harry se slomio zbog odlaska iz kraljevske obitelji, no sretan je'

'Harry se slomio zbog odlaska iz kraljevske obitelji, no sretan je'
4

Tom Bradby blizak je prijatelj kraljevskom paru. Tvrdi kako su sretni u SAD-u, no kako će se morati namučiti za svoje mjesto u životu. Dodao je kako je Harry ipak slomljen zbog raskida s kraljevskom obitelji

VIDEO

Princ Harry (36) i Meghan Markle (39) preselili su se u Los Angeles sa sinom Archiejem prošle godine, nakon što su se povukli sa svih službenih dužnosti kraljevske obitelji. Tada su privukli veliku medijsku pozornost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zarada Harryyja i Meghan 01:29

- Harry je slomljenog srca zbog raskida s kraljevskom obitelji, no on i njegova supruga Meghan zadovoljni su novim životom u SAD-u - rekao je njihov bliski prijatelj i voditelj Tom Bradby u intervjuu u emisiji na ITV-u koju vodi Alan Titchmarsh pa dodao:

Royal visit to Africa - Day Ten

- No jesu li tamo nesretni? Ne, ne mislim da je tako, mislim da su zapravo jako sretni, no namučit će se za svoje mjesto u životu, mislim da hoće. 

Meghan i Harryju prekipjelo, povlače se s društvenih mreža
Meghan i Harryju prekipjelo, povlače se s društvenih mreža

Bradbyjevi intervjui s Meghan i Harryjem tijekom afričke turneje 2019. dali su uvid u rastuće tenzije unutar kraljevske obitelji od njihova vjenčanja 2018. i rođenja njihova sina. Tada je Meghan bila pod budnim okom javnosti.

Members Of The Royal Family Attend The Commonwealth Service At Westminster Abbey

Bradby je tada rekao kako je Harry u nesuglasicama s bratom Williamom (38).

- Situacija s obitelji nije idealna te je bila vrlo teška godina za sve njih. Puno je ranjenih osjećaja na obje strane i vrlo je teško - rekao je.

Commonwealth Day 2020

Otkad su se povukli s kraljevskih dužnosti, Harry i Meghan nastavili s humanitarnim radom te su potpisali televizijske i druge medijske ugovore. U prosincu su predstavili i svoj podcast. 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin