Show

Komentari 16

Hathaway je rodila drugo dijete pa pokazala nikad veći dekolte

Hathaway je rodila drugo dijete pa pokazala nikad veći dekolte

Prestala sam piti u listopadu 2018. i to na najmanje idućih 18 godina. Zapravo, dokle god moj sin bude sa mnom u kući. Ne sviđa mi se što to radim, a on dolazi u godine kada me treba već od ranog jutra

Američka glumica Anne Hathaway (37) u tajnosti je nedavno rodila drugo dijete, a sada se u nedjelju pojavila na dodjeli nagrada Critics' Choice u Los Angelesu.

Vijest o novom djetetu javnost je saznala u prosincu kad je glumica sa suprugom Adamom Shulmanom, sinom i prinovom prošetala Connecticutom.

25th Annual Critics

Prošlo je nekoliko tjedana nakon porođaja i Anne je prošetala crvenim tepihom u zlatnoj šljokičastoj haljini marke Versace s dubokim dekolteom. Haljina je imala široke rukave i gola leđa, a komplimenata nije nedostajalo. 

Par se vjenčao 2012. u Kaliforniji, a četiri godine kasnije u obitelj je stigla prinova - sin Jonathan (3). Iako Hathaway vješto skriva svoj privatni život od javnosti, nedavno je počela otvoreno govoriti o majčinstvu i odgoju svog sina. 

- Nisam savršena, ali ako sam frustrirana ili dekoncentrirana, pobrinem se da je on na sigurnom i udaljim se. Tada se smirim i ponovno mu se vratim - izjavila je u nedavnom intervju za The Sunday Times. Priznala je i da je imala problema s alkoholom. 

- Prestala sam piti u listopadu 2018. i to na najmanje idućih 18 godina. Zapravo, dokle god moj sin bude sa mnom u kući. Ne sviđa mi se što to radim, a on dolazi u godine kada me treba već od ranog jutra. U listopadu sam jedan dan došla po njega u vrtić mamurna. Nisam vozila, ali dovoljno mi je bilo i to što sam bila mamurna. Nimalo mi se to nije svidjelo - rekla je nedavno.  

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA

Najčitaniji članci