Obavijesti

Show

Komentari 16

Hathaway je rodila drugo dijete pa pokazala nikad veći dekolte

Hathaway je rodila drugo dijete pa pokazala nikad veći dekolte
10

Prestala sam piti u listopadu 2018. i to na najmanje idućih 18 godina. Zapravo, dokle god moj sin bude sa mnom u kući. Ne sviđa mi se što to radim, a on dolazi u godine kada me treba već od ranog jutra

VIDEO

Američka glumica Anne Hathaway (37) u tajnosti je nedavno rodila drugo dijete, a sada se u nedjelju pojavila na dodjeli nagrada Critics' Choice u Los Angelesu.

Vijest o novom djetetu javnost je saznala u prosincu kad je glumica sa suprugom Adamom Shulmanom, sinom i prinovom prošetala Connecticutom.

25th Annual Critics

Prošlo je nekoliko tjedana nakon porođaja i Anne je prošetala crvenim tepihom u zlatnoj šljokičastoj haljini marke Versace s dubokim dekolteom. Haljina je imala široke rukave i gola leđa, a komplimenata nije nedostajalo. 

Par se vjenčao 2012. u Kaliforniji, a četiri godine kasnije u obitelj je stigla prinova - sin Jonathan (3). Iako Hathaway vješto skriva svoj privatni život od javnosti, nedavno je počela otvoreno govoriti o majčinstvu i odgoju svog sina. 

Anne Hathaway je na strogoj dijeti, skinula je već 20 kila
Anne Hathaway je na strogoj dijeti, skinula je već 20 kila

- Nisam savršena, ali ako sam frustrirana ili dekoncentrirana, pobrinem se da je on na sigurnom i udaljim se. Tada se smirim i ponovno mu se vratim - izjavila je u nedavnom intervju za The Sunday Times. Priznala je i da je imala problema s alkoholom. 

- Prestala sam piti u listopadu 2018. i to na najmanje idućih 18 godina. Zapravo, dokle god moj sin bude sa mnom u kući. Ne sviđa mi se što to radim, a on dolazi u godine kada me treba već od ranog jutra. U listopadu sam jedan dan došla po njega u vrtić mamurna. Nisam vozila, ali dovoljno mi je bilo i to što sam bila mamurna. Nimalo mi se to nije svidjelo - rekla je nedavno.  

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu