Show

Komentari 6

Hayek i Wilson častili su se u konobi pa pozirali s vlasnicima

Hayek i Wilson častili su se u konobi pa pozirali s vlasnicima

Holivudski glumci Salma Hayek i Owen Wilson nakon završetka snimanja filma ‘Bliss’ počastili su se u jednoj splitskoj konobi, gdje je Salma plijenila pozornost izrazito uskom majicom kojom je istaknula dekolte

Salma Hayek (52) i Owen Wilson (50), protagonisti filma 'Bliss', koji se protekla dva dana i noći snimao u Splitu, začinili su boravak u gradu pa su se počastili u jednoj konobi u splitskom Varošu. Pred konobom su ih dočekali fotoreporteri, a glumci su bili nasmijani i opušteni.

To su dokazali i kasnije kad su spremno pozirali s vlasnicima konobe koji su se na društvenim mrežama pohvalili fotografijom.

- Salma Hayek i Owen Wilson bilo nam je zadovoljstvo ugostiti vas u našoj obiteljskoj konobi - napisali su.

Salma je plijenila pozornost izrazito uskom majicom bez rukava kojom je istaknula dekolte. A što je prava modna opuštenost pokazao je i Owen Wilson, koji je došetao u šarenim 'havajkama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hayek ovaj put nije aktivna na društvenim mrežama kao što je bila u Istri prije nekoliko mjeseci, no zato se Wilson rado fotografira sa svakim obožavateljem koji ga zamoli.

Američki glumac oduševljen je Splitom, cijeli vikend vozio se u ležernom izdanju biciklom po gradu, a dokazao se i kao gurman.

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Najčitaniji članci