HBO ozbljno priprema još čak tri spin-offa serije 'Igra prijestolja' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 11

HBO ozbljno priprema još čak tri spin-offa serije 'Igra prijestolja'

HBO ozbljno priprema još čak tri spin-offa serije 'Igra prijestolja'

Izgleda da će se fantastični svijet Georgea R.R. Martina i dalje prenositi na televiziju jer HBO priprema još tri spin-offa o kojima nema puno informacija, ali se naveliko špekulira o tematici i glumcima

VIDEO

HBO priprema još tri nove spin-off  serije na temelju 'Igri prijestolja' piše američki Variety. Jedan spinoff, nazvan '9 putovanja' ili 'Morska zmija', potječe od sukreatora popularne serije 'Rim'  Bruna Hellera, dok druga dva, 'Flea Bottom' (prema najsiromašnijem dijelu grada Kraljev Grudobrana) i '10.000 brodova', još nemaju angažirane autore.

POGLEDAJTE VIDEO: Nekad i sad - kako su glumci izgledali na početku snimanja Igre prijestolja?

Pokretanje videa...

01:19

'9 putovanja' će pratiti pustolovine lorda Corlysa Velaryona - poznatog kao 'Morska zmija', glave kuće Velaryona i supruga Rhaenys Targaryen na brodu Sea Snake. 

Najpoznatiji nautički pustolov u cijelom Westerosu, Lord Corlys osnovao je i vodio kuću još bogatiju od Lannistera, a ima i najveću mornaricu. 

'Flea Bottom' odvijao bi se u najsiromašnijoj četvrti Kraljeva Grudobrana, dok se '10.000 brodova' vrti oko princeze Nymerije, koja je putovala s Rhoynarom do Dorne i udala se za lorda Morsa Martella.

Ovi projekti slijede još jedan već prilično odmakli projekt na bazi serije 'Igre prijestolja', 'Kuća Zmaja', koji je u naprednoj fazi razvoja te su već angažirani i glumci: Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy i Matt Smith uz Stevea Toussainta, Rhysa Ifansa, Eve Best i Sonoye Mizuno

Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Considine će glumiti kralja Viserysa Targaryena, Smith će biti njegov mlađi brat princ Daemon Targaryen, D’Arcy glumi princezu Rhaenyru Targaryen, kraljevo najstarije dijete, a Cooke Alicent Hightower.

Otkrili zašto su knjige serijala Igre prijestolja tako popularne
Otkrili zašto su knjige serijala Igre prijestolja tako popularne

Iako se o tri serije u razvoju ne zna puno informacija, Toussaint je glumio Velaryona u 'Kući Zmaja', naoko postavljajući glumca i za dvije serije smještene u fantastičnom svijetu Georgea R.R. Martina. Isto bi se moglo nagađati i o Eve Best, koja je izabrana za suprugu i jahačicu zmajeva princezu Rhaenys Velaryon (rođenu Targaryen).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'
MARKO PETROVIĆ

Nećak Dražena Petrovića za 24sata: 'Ponosan sam što glumim u filmu o mom stricu'

Plus+ Obitelj Petrović film će pogledati na premijeri u Šibeniku na Draženov 60. rođendan • Marko Petrović igra Draženovog suigrača iz Cibone • Producenti Zdjelarević i Šiber na filmu su radili osam godina