Show

Komentari 5

Heard na sudu tvrdila da je šminkom prekrivala modrice, no TikTok video je uništio dokaz

Heard na sudu tvrdila da je šminkom prekrivala modrice, no TikTok video je uništio dokaz

Kozmetički brend Milani Cosmetics je u viralnom TikTok videu naizgled opovrgao tvrdnje glumice da je koristila njihov korektor, navodeći su ga izbacili na tržište tek 2017., nakon što su se Depp i Heard već razveli

Kozmetički brend Milani Cosmetics je bacio ozbiljnu sumnju na optužbe Amber Heard (36) da ju je bivši suprug Johnny Depp (58) zlostavljao. Naime, glumičina je odvjetnica na sudu 12. travnja pokazala korektor te rekla kako ga je Heard koristila svaki dan kako bi prikrila modrice, no čini se kako ta tvrdnja nije u potpunosti točna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odvjetnica Elaine Bredehoft pokazala je korektor spomenutog brenda poroti i istaknula kako Heard nije napuštala kuću bez njega. 

Depp defamation case against Heard, in Virginia

- Ovo je koristila. Postala je vrlo vješta u tome. Čut ćete svjedočanstvo Amber o tome kako je morala miješati različite boje za različite dane modrica kako su se razvijale u različitim bojama - rekla je odvjetnica.

Međutim, Milani Cosmetics je u viralnom TikTok videu naizgled opovrgao ove tvrdnje navodeći da je marka izbacila korektor tek 2017., dok se navodno zlostavljanje dogodilo između 2013. i 2016. godine.

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard, in Fairfax

 

Dakako, postoji mogućnost da odvjetnica nije izričito mislila na taj korektor, nego na korektor općenito.

Podsjećamo, Depp i Heard su se vjenčali 2015. i bili su u braku godinu dana prije nego što je Heard podnijela zahtjev za razvod. Bivši supružnici posljednjih su se tjedana borili na sudu, a suđenje u Virginiji pokušava utvrditi je li esej Washington Posta iz 2018. koji je napisala Heard, u kojem je optužila glumca za obiteljsko zlostavljanje, klevetao Deppa.

Johnny Depp defamation case against ex-wife Amber Heard, in Fairfax

Najčitaniji članci