Obavijesti

Show

Komentari 8

Heidi Klum je prava 'kraljica' u kostimiranju za Noć vještica

Heidi Klum je prava 'kraljica' u kostimiranju za Noć vještica
19

Heidi Klum uvijek ostavlja bez daha dok hoda modnom pistom, a u ovim kombinacijama je pokazala da je stvarno odvažna

VIDEO

Prije 18 godina  Heidi Klum (45) započela je s organiziranjem Halloween partyja kojima i dan danas sama ozbiljno pristupa. Naime, njemački model svoje kostime planira tjednima, čak i mjesecima ranije, a da oduševi na Noći vještica brine se cijeli njezin tim od desetak ljudi.
 
POGLEDAJTE VIDEO: 
 
- Odbrojavanje do Halloween: 18 dana! Moja prvi Halloween party počeo je 2000. Mislila sam da netko treba organizirati veliki party za noć vještica ... pa sam ga ja napravila! Budući da sam Njemica, mislila sam da bi kostim s tradicionalnom haljinom u patentnoj koži s pletenicama bio zabavan kostim - napisala je glumica uz objavu svog prvog kostima iz 2000.
 
Godinu nakon TV voditeljica odlučila se kostimirati u pravog konja, točnije Lady Godivu.
 
- Znaš da si spreman za Heidin party za Noć vještica kad se pojaviš u kostimu na konju na svojoj vlastitoj zabavi. Kakva je to bila zabava 2001. - napisala je glumica uz fotografiju kostima.
 
Ipak, 2003. manekenka je svojim kostimom iznenadila.Pojavila se kao zlatna svemirca, a da joj je svaki detalj bitan dokazuju i njeni zubi koje je obojila u zlatno. No, ipak svoje atribute ostavila je otkrivenima te ih je 'samo' ukrasila šljokicama. 
 
Sljedeći tulum, 2005 za Noć vještica posvetila je crvenoj boji, te kostimu vještice. Dok su iz njene duge, žarko crvene kose visile ljudske kosti.
Vampirica je bila 2005. godine kad je crvenom bojom tek ukrasila svoje srce. Sva je bila u crnom, pa se u mraku gotovo nije mogla ni zamijetiti.
Ni trudnoća joj nije smetala da se ne kostimira za omiljenu zabavu. Heidi je u osmom mjesecu trudnoće 2006. bila odjevena u jabuku i zmiju koja je simbolizirala sotonu u Edenskom vrtu.
Svoju vitku liniju pokazala je godinu dana nakon trudnoće kada se na jedan dan odlučila postati 'zločesta' mačkica.
Nakon putovanja u Indiju, koje je glumici, kako je rekla, bilo jedno od najdražih mjesta koje je posjetila 2008. odlučila je postati hinduistička božica Kali. Kovčava kosa, nekoliko ruku i glava na ramenu, čili su ovakav impresivan kostim.
Ponovo se u crnom našla 2009. kada je na sebe stavila perje i postala crna vrana.
Ponovo je vanzemaljka bila 2010. godine, ali ovaj put ne u zlatnim tonovima već u crveno-ljubičastoj kombinaciji u kojoj je izgledala neprepoznatljivo.
Iduće godine imala je čak dva partyja povodom Noći vještica. Prvo je 29. listopada utjelovila ljudsko tijelo s odstranjenom kožom inspiriran kultnim francuskim hororom 'Martyrs'.
A zatim je dva dana nakon, na sami dan Noć vještica, postala majmun.
Prije šest godina odlučila se ipak na ženstveniji kostim, pa je bila Kleopatra. Da namjesti glavu posljednje kraljice drevnog Egipta bilo joj je potrebno tri sata.
Javnost je najviše iznenadila 2013. kada je postala 30 godina starija. Kako bi njena pretvorba bila što vjernija, Klum je 'dobila' bore, staračke pjege, proširene vene, sijedu kosu, ćelave dijelove na glavi pa čak i grbu. Svoj 'look' upotpunila je štapom za hodanje, biserima kakve obično nose starice i kostimom koji bi bio 'hit' na nekoj zabavi u staračkom domu.
No, 2014. svojom kreacijom javnost je ostavila bez daha. Postala je Buljooki leptir koji je dolepršao među uzvanike i ponosno raširio krila izazivao je s jedne strane strahopoštovanje, a s druge strane divljenje. 
Prije tri godine gotovo deset sati spremala se da utjelovi Jessicu Rabbitt. Making off video tog spremanja objavila je na društvenoj mreži, a mnogi su obožavatelji tada pomislili da će se prerušiti u Kim Kardashian.
A 2016. odlučila se srediti i uzeti šest sličnih djevojka i pretvorit ih upravo u sebe, tako su sretnice na jedan dan postale Heidi.
A prošle godine je, kako kaže, napravila najintenzivniji kostim, postala je zvijer. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama