Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
128 komentara

Heidi partija kod Mljeta: Tjedni najam jahte je 4,7 milijuna kn

Jahta je izgrađena 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa. Dugačka je 99 metara i ima 39 članova posade, a čini se kako ju je Heidi odabrala kao mjesto za odmor

Foto: Instagram/Facebook
128 komentara

Nakon napornog pripremanja vjenčanja sa suprugom Tomom Kaulitzom (29), supermodel Heidi Klum (46) provodi se na luksuznoj jahti 'Christina O' u blizini Mljeta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jahta je izgrađena 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa. Dugačka je 99 metara i ima 39 članova posade. Tjedni najam ove luksuzne jahte iznosi 4,7 milijuna kuna.

Foto: Instagram

Već prethodno vjenčali su se u Los Angelesu u najužem krugu ljudi, a zatim su svadbu upriličili na stometarskoj luksuznoj jahti, na kojoj je svojedobno udala i Jackie Onassis.

Foto: Instagram

Kako je otkrio izvor blizak paru, dan nakon ceremonije, Heidi i Tom su planirali provesti mirno, doručkujući i družeći se s uzvanicima. Ipak, svoje su goste još jednom odlučili počastiti pa su za njih organizirali ručak i druženje. Gosti su do beach bara morali doći brodićima, što je dodatno osiguravalo privatnost. Slavljenička atmosfera nije jenjavala, pa su mnogi i plesali. Nakon ručka, uživali su na plaži. 

Foto: Instagram

 - Heidi je zaljubljena preko ušiju. Tom je savršen za nju. Pravi su par, prave srodne duše - otkrio je izvor blizak paru. 

Iako su mnogi smatrali kako će ih razlika u godinama rastaviti, ovaj par pobijedio je predrasude. 

 

Naši partneri pišu
Message