Show

Komentari 26

Helena Minić: Dado tulumari i radi, a ja samo spavam i jedem

Helena Minić: Dado tulumari i radi, a ja samo spavam i jedem

Složila sam si mnogo mirniji ritam od Dadina i ostatka glumačke ekipe. Dok daju intervjue i pregovaraju s producentima, ja uživam u poslasticama, kaže Helena

Bio je to dan prepun uzbuđenja koji smo završili ludim tulumom u čast filma. Zabavljali smo se u društvu svjetskih faca u Villi Schweppes, rekla nam je Matanićeva supruga Helena Minić (36).

Premda je u zadnjem mjesecu trudnoće, glumica je odlučila sa suprugom Daliborom Matanićem (40) doći na filmski festival u Cannesu kako bi ga podržala na premijeri njegova filma ”Zvizdan”.

- Složila sam si mnogo mirniji ritam od Dadina i ostatka glumačke ekipe. Dok oni daju intervjue i pregovaraju s producentima, ja spavam i uživam u gastronomskim poslasticama - rekla nam je Helena. Zbog visokog stupnja trudnoće nije smjela putovati avionom, pa je par u Cannes došao automobilom.

Krcata dvorana na prvoj projekciji filma u 11 sati završila je višeminutnim aplauzom stroge publike koja posjećuje jedan od najprestižnijih filmskih festivala. Tulum s kojeg je naša ekipa otišla tek s izlaskom sunca ostavio je snažan dojam na goste. Pali su prvi dogovori za buduće suradnje pa su mladi glumci Tihana Lazuović (24) i Dado Ćosić (27) dali sve od sebe da se što bolje promoviraju na svjetskom tržištu. Tihanina kolegica i prijateljica Lukrecija Tudor (24) zauzela je plesni podij gdje joj je u žaru plesa provirivalo donje rublje.

Najčitaniji članci