Obavijesti

Show

Komentari 0

Hemingway priređuje "Twerk Party", natjecanje u twerkingu

Hemingway  priređuje "Twerk Party", natjecanje u twerkingu
3

TWERK, BABY, TWERK U subotu ćete se na pozornici kluba Hemingway moći okušati u twerkanju. Bit će organizirano natjecanje u twerkanju za parove

VIDEO

Protekle je subote Hemingway bar Zagreb predstavio svoj program Twister. Stiže nova subota, a s njom još jedan Twister, aktualne tematike, pod nazivom "Twerk, baby, twerk". 

Što je twerking?

Kratko i jasno: ples za kojim je poludio čitav svijet! Plesni pokreti se sastoje od pomicanja stražnjice gore dolje, tako da pokreti podsjećaju simulaciju seksa.

Twerking je dio hip hop kulture već prije 20 godina, ali su ga tek nedavno popularizirale brojne glazbene zvijezde. Tako je plesni fenomen poprimio nevjerojatne razmjere: Nicki Minaj i Busta Rhymes su ga opjevali u pjesmi 'Twerk It', dok je Miley Cyrus pokazala svoje vještine twerkinga u novom spotu 'We Can't Stop' i digla prašinu nastupom na MTV VMA 2013 gdje je izvodila twerk ples u paru s Robinom Thickejem. 

Twerk je nedavno izvela i zanosna Kolumbijka Sofia Vergara, koja je Miley poručila i dala do znanja kako je twerk nastao u Kolumiji, što tvrdi i Shakira poznata po svojim egzotičnim plesnim pokretima, pogotovo stražnjicom, dakle, twerk je već dugo Shakirin zaštitni znak.

Ove godine riječ twerk uvedena je i u Oxfordski rječnik engleskog jezika. Osim što je ples twerk hit na plesnim podijima, također 'žari i pali' YouTubeom.

Kako twerkati? 

Video govori više od tisuću riječi:

https://www.youtube.com/watch?v=NgoyVRO0A0E

Twerkanje se izvodi solo ili u paru.

U subotu ćete se i Vi na stageu zagrebačkog kluba Hemingway moći okušati u twerkanju. Bit će organizirano natjecanje u twerkanju za parove. Svi sudionici za nagradu će dobiti GRATIS shooter, a pobjednici osvajaju V.I.P. tretman u klubu za neki od nadolazećih vikenda. To uključuje rezerviran separe s bocom žestice i sokovima. Pobjedničko društvo imat će se, dakle, prilike još jednom pošteno zabaviti u Hemingwayu, ali da bude slađe, ovaj put na račun kluba.

Zanosan i zavodljiv ples, vatrena atmosfera i vrhunska zabava su garantirane, a tulum će potrajat će do ranih jutarnjih sati. "Zatwerkajte" i Vi u subotu u Hemingwayu!

Twerk, baby, twerk!

Događaj organizira zagrebački manager i DJ Saša Šoštarić koji će uz DJ-a Borisa Novkovića biti zadužen za dobru zabavu do ranih jutarnjih sati. Glazba 80-ih, 90-ih, te soul i funk ritmovi garantiraju zadovoljstvo i najzahtjevnijim ljubiteljima dobrog zvuka. 

Ovo je, naime, već šesto okupljanje Kulušić generacije. Prva dva održana su na nogometnoj akademiji Marić, te jedan u Saloonu i dva u Hemingwayu. Neke fotografije s prijašnjih tuluma možete vidjeti u galeriji fotografija. Na njima se mogu uočiti neka poznata lica, a i kako su "partijaneri" u najboljim godinama pokazali da nisu zaboravili tulumariti.

Dođite i Vi u petak 27. rujna u zagrebački klub Hemingway i nazdravite s generacijom.

Za informacije i rezervacije nazovite 098/980-5000.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Firma Doris Pinčić ostala je na jednom zaposlenom, pogledajte koliko je zaradila prošle godine
OMILJENA VODITELJICA

Firma Doris Pinčić ostala je na jednom zaposlenom, pogledajte koliko je zaradila prošle godine

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović ima i vlastitu tvrtku 'DPR', a koja je prema najnovijim podacima FINA-e 2023. završila s dobiti. No, osim što je pao broj zaposlenika, pala je i ukupna dobit same tvrtke

Nikolina Pišek opet u problemu! 'Lagali su me, rekli su da će sve biti u redu. Ne vjerujte nikom...'
O SELIDBI U LUKSUZNU VILU

Nikolina Pišek opet u problemu! 'Lagali su me, rekli su da će sve biti u redu. Ne vjerujte nikom...'

Voditeljica je vilu kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a vrijedna je 1.7 milijuna eura
Luksuz nije samo za strance: Evo koliko su naše zvijezde plaćale za svadbe! Nisu svi ostali skupa
NEMA ŠTEDNJE KAD SE SLAVI

Luksuz nije samo za strance: Evo koliko su naše zvijezde plaćale za svadbe! Nisu svi ostali skupa

Plus+ Nikolini Pišek su na svadbu dolazili privatnim avionom, Maja Šuput i Franka Batelić su prostor platile više nego Stewart tvrđavu, a sa Severinom je u Beogradu slavilo 500 ljudi