Obavijesti

Show

Komentari 169

Hitna operacija u inozemstvu: Mila Horvat ima tumor jednjaka

Hitna operacija u inozemstvu: Mila Horvat ima tumor jednjaka
8

PRISAVLJE U ŠOKU Voditeljica o zdravstvenim problemima nije puno razgovarala s kolegama. Za Večernji list je rekla da nema mjesta panici jer je u dobrim rukama

VIDEO

Mila Horvat (31) otputovala je s majkom u inozemstvo na liječenje. HTV-ova voditeljica bori se sa zloćudnom bolesti.

- Radi se o tumoru jednjaka koji po preporuci liječnika moram promptno odstraniti operacijom. Zahvat spada među najzahtjevnije, ali u dobrim sam rukama pa nema mjesta drami ni panici - ekskluzivno za Večernji list rekla je Mila Horvat.

S HRT-a su priopćili kako je Mila na bolovanju i da joj HRT i sve kolege daju punu podršku. Na Prisavlju su u šoku zbog informacije da je Mila kolegama s kojima je najbliskija povjerila kako joj je zahvat koji se kod nas još ne izvodi jedina nada.

- Mila nije u Hrvatskoj, ali ništa više od toga ne mogu reći - rekla je potresena Uršula Tolj.

Milin šef Bruno Kovačević ističe kako problemi sa zdravljem nisu utjecali na Milin posao. Voditeljica koja i inače izrazito drži do privatnosti potrudila se da ne pokazuje strah i loše raspoloženje.

- Ne mogu vjerovati da je bolesna! Pa bile smo neki dan na kavi i djelovala je kao da je sve u redu - rekla je Milina kolegica.

Urednik sportske redakcije Kovačević nije htio komentirati informacije da Mile neće biti na poslu najmanje dva mjeseca. Posljednji put pojavila se na ekranu na izvlačenju startnih brojeva za Snježnu kraljicu. Svi se nadaju da će se vratiti na posao. Uzroci tumora na jednjaku mogu biti različiti, a jedan od njih je i problem s poremećajem u prehrani. Mila, kažu kolege, nije pazila na prehranu, a često bi cijeli dan jela samo čokoladu.

Kolege: Velik je pozitivac i profesionalac

Mila Horvat za sebe kaže da joj je posao uz čokoladu najveći porok.

- Tijekom Eura spavala sam dva do najviše tri sata u prosjeku. Tih mjesec i pol dana nisam bila svoja - rekla je nedavno Mila.

Kolege je opisuju kao velikog profesionalca i pozitivca. Nadaju se da će pobijediti opaku bolest.

- Užitak je raditi s njom - kažu s HTV-a.

Prije televizijske karijere Mila se natjecala na izboru za Kraljicu Hrvatske 2000. godine. Rođena je u Sloveniji, a odrasla je u Humu na Sutli. Ambicioznost i upornost zahvaljuje tome što se od 14. godine sama snalazi u Zagrebu.

- Išla sam korak po korak, bez preskakanja stepenica, počela u redakciji “Dobro jutro, Hrvatska” kao novinar, reporter, pa voditelj, urednik - rekla je Mila.

Najradije se opušta sa svojim najmilijima

Mila živi sama u unajmljenom stanu u Zagrebu. Za svoj posao kaže da je profesija koju živiš, a ne radiš tako da slobodnog vremena ima jako malo. Zato ga najradije provodi sa svojim najdražima - sa svojom obitelji, nećacima i prijateljima. Ode na izlet, put ili ples. Kad uhvati vremena Mila posjeti obitelj u Zagorju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala