Obavijesti

Show

Komentari 14

Hloverka Novak Srzić ide na operaciju i desne dojke

Hloverka Novak Srzić ide na operaciju i desne dojke
3

Nakon dijagnoze raka dojke Hloverka je odlučila zdravije živjeti. Prije je pušila 3 kutije cigareta na dan. Smanjila je pušenje i promijenila prehranu

VIDEO

Krajem prošle godine Hloverka Novak Srzić otišla je na sistematski pregled. Nalazi nisu bili dobri. Liječnici su joj rekli da hitno mora na operaciju raka lijeve dojke.
- Optimistična sam. Dosad sam dobila sve bitke, pa vjerujem da ću i ovu - govorila je 51-godišnja glavna urednica Informativnog programa. Nekoliko dana nakon izlaska iz bolnice Hloverka se vratila na HTV. Krenula je na terapiju u zagrebački Institut za tumore, gdje se liječi “pametnim lijekovima”, koji uništavaju samo bolesne stanice. Liječnici su joj preporučili preventivnu operaciju i druge, desne dojke, na koju će Hloverka ići sljedeći tjedan.
- Nakon operacije promijenila sam način života. Jedino što radim isto kao i prije. Smanjila sam pušenje i više ne preskačem doručak. Ujutro jedem puno voća, a za ručak mnogo povrća i puretinu - govori Hlo. Dodaje da joj je nakon operacije nedostajao tenis, pa je prije nekoliko dana zaigrala prvu partiju.
- Liječnici su mi preporučili pilates i jogu, ali ja volim natjecateljske sportove - kaže Hlo. Protiv depresije bori se radom.
- Dokolica nije loša, ali tada se čovjeku ulijeni duh, što nije dobro - smatra Hlo. Obitelj joj je nakon operacije bila najveća podrška. Suprug Zvonko organizirao joj je posjet bioenergetičaru.

>>> Liječnici kažu da su kod Hlo prognoze jako dobre. Žene koje su imale pozitivan stav prema bolesti često su i izliječene.

>>> Kod nekih tipova raka dojke postoji 30-40 postotna vjerojatnost da bi se karcinom mogao proširiti i na drugu dojku, rekla je dr. Ljerka Eljuga.

>>> Hloverka je od '84. godine radila na Radiju 101. Zatim je otišla na OTV, uređivala je tjednik Danas, a bila je i u Večernjaku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...