Show

Komentari 0

HNK glazbom putuje oko svijeta

HNK glazbom putuje oko svijeta

Ispred zgrade HNK na otvorenom upriličeno je glazbeno putovanje s glazbenicima Brass sekcije orkestra Opere HNK, koji u udružili snage sa solisticom Adelom Golac Rilović u operno-operetnom programu.

U sklopu projekta 'Ljetne večeri HNK' naše kazalište organiziralo je posljednjih dana razne kulturne događaje, a koncert 'Glazbeni put oko svijeta' trebao je biti poklon za građane još u ponedjeljak, no vremenske neprilike nisu to dozvolile. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Oblaci su se smilovali dan kasnije pa je ispred zgrade HNK na otvorenom upriličeno glazbeno putovanje s glazbenicima Brass sekcije orkestra Opere HNK, koji u udružili snage sa solisticom Adelom Golac Rilović u operno-operetnom programu. 

Program Glazbeni put oko svijeta u sklopu Ljetnih večeri HNK u Zagrebu

Zagrepčani i njihovi gosti imali su priliku poslušati polke i tango na novi i uzbudljiv način, a ova glazbena večer privukla je publiku, među kojima je bilo i poznatih lica. 

Program Glazbeni put oko svijeta u sklopu Ljetnih večeri HNK u Zagrebu

Ljetne večeri HNK u Zagrebu novi je projekt započeo u subotu 6. lipnja ispred zgrade kazališta, a za cilj ima ponuditi građanima atraktivan program koji okuplja sva tri ansambla - umjetnike drame, opere i baleta.