Show

Komentari 1

Holivudska glumica dobila je drugo dijete s novim partnerom

Holivudska glumica dobila je drugo dijete s novim partnerom

Prošle je godine Michelle otkrila kako je u novom partneru Thomasu Kailu pronašla istinsku ljubav, za kakvom je tragala još od veze s glumcem Heathom Ledgerom koji je preminuo 2008. od posljedica predoziranja.

Glumica Michelle Williams (39) rodila je svoje drugo dijete, kojeg je dobila sa svojim zaručnikom, producentom Thomasom Kailom (42), prenosi magazin People. Par se u tajnosti zaručio, a spol dijete nisu zasad otkrili. 

Williams se kao mlada glumica proslavila svojim angažmanom u popularnoj teen seriji 'Dawson's Creek', a zatim je nanizala nekoliko sjajnih uloga u filmovima 'Manchester by The Sea', 'Blue Valentine', 'My Week With Marilyn', kao i 'Brokeback Mountain', u kojem je glumila s preminulim Heathom Ledgerom, s kojim ima 14-godišnju kćer Matildu. 

Četiri je puta nominirana za prestižni zlatni kipić za svoje glumačke performanse, no još nijednom nije osvojila Oscara. Osvojila je zato dva Zlatna globusa, a priliku je na pozornici iskoristila da progovori o odnosu prema ženama u Hollywoodu. 

Prošle je godine Michelle otkrila kako je u novom partneru Thomasu Kailu pronašla istinsku ljubav, za kakvom je tragala još od veze s Ledgerom koji je preminuo 2008. od posljedica predoziranja. Čini se da njezin bivši muž, glazbenik Phil Elverum (42), od kojeg se prošle godine razvela ipak nije bio onaj pravi. 

Najčitaniji članci