Obavijesti

Show

Komentari 1

Holivudski šminkeri u akciji: GaGa jede, a Ricky čuva bebu

Holivudski šminkeri u akciji: GaGa jede, a Ricky čuva bebu
6

Sandra Oh, poznata po ulozi u slavnoj seriji 'Uvod u anatomiju', vodi dodjelu te je time postala prva azijatkinja kojoj je pripala ta čast. Osim toga, nominirana je u kategoriji za najbolju glumicu serije

VIDEO

Uskoro kreće dodjela nagrada 'Zlatni globus', preludij za najveću i najvažniju filmsku nagradu Oscar. Pripreme glumaca za jednu od bitnijih večeri počele su, a svatko od njih ima vlastiti način 'opuštanja'. 

Lady GaGa (32) nominirana je za najbolju glumicu u filmu 'Zvijezda je rođena', a njezina priprema počela je prije nekoliko sati. Pjevačica želi biti sigurna da će punog želudca doći na dodjelu pa je naručila nezdravu hranu. 

- Moram se napuniti - našalila se Lady GaGa. 

Sandra Oh (47), poznata po ulozi u slavnoj seriji 'Uvod u anatomiju', vodi dodjelu s Andyjem Sambergom (40) te je time postala prva Azijatkinja kojoj je pripala ta čast. Osim toga, nominirana je u kategoriji za najbolju glumicu serije. Sandra je okupila čitav tim vizažista i frizera koji će ju pripremiti za ovu veliku noć. 

Popularni Ricky Martin (47) nedavno je postao roditelj djevojčice Lucie Martin-Josef, a od nje se ne želi odmaknuti ni za vrijeme uljepšavanja. Dok mu frizer sređuje frizuru, on ima pogled na kćerkicu u kolicima te ju njiše. 

Glumica Glenn Close (71) ima glavnu ulogu u drami 'The Wife', a svojom ekipom za uljepšavanje pohvalila se na društvenim mrežama. 

- Glam tim u punom jeku - napisala je glumica u opis fotografije na kojoj joj članovi tima nanose šminku i sređuju nokte. Ispod fotografije, izazvala je raspravu oko dodjele. Mnogi tvrde da su više puta gledali film u kojemu glumi Glenn i da zaslužuje sve nagrade, od Zlatnog globusa do Oscara. 

Na ovoj, 76. po redu, dodjeli Zlatnih globusa, najveći favorit je film 'Zvijezda je rođena' Bradleyja Coopera (44). 

- Očekujemo da će otići do kraja i učvrstiti svoj status favorita uoči Oscara - piše u časopisu Variety. Ipak, najviše nominacija ima film 'Vice' Adama McKaya, čak šest.

OVA GLUMICA KAO DA UOPĆE NE STARI: 'Ona je čudo prirode, sa 37 godina izgleda kao da joj je 20'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu