Show

Komentari 22

Holivudsku ljepoticu paparazzi snimili nakon 12 godina, a sada je nitko ne može prepoznati

Holivudsku ljepoticu paparazzi snimili nakon 12 godina, a sada je nitko ne može prepoznati

Najviše ju se pamti po ulozi u filmu 'Jackie Brown' Quentina Tarantina. Glumila je i u filmovima 'Oglas donosi smrt', 'Put bez povratka', 'Napojnica od dva milijuna dolara'

Holivudsku zvijezdu devedesetih Bridget Fondu (58) paparazzi su fotografirali tijekom šetnje u Los Angelesu. Glumica danas ne izgleda onako kako je izgledala u vrijeme dok je snimala brojne filmove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, njezin izgled šokirao je mnoge, a obožavatelji njenog lika i dijela komentirali su kako ju ne mogu prepoznati.

Fotografirana je dok je bila u 'kućnom izdanju', a nosila je široke hlače, majicu kratkih rukava dok je u rukama nosila bočicu vode. Njezina duga kosa, po kojoj je bila prepoznatljiva, bila je svezana u rep.

Najviše ju se pamti po ulozi u filmu 'Jackie Brown' Quentina Tarantina. Glumila je i u filmovima 'Oglas donosi smrt', 'Put bez povratka', 'Napojnica od dva milijuna dolara'.

Glumica je posljednji put viđena prije 12 godina na crvenom tepihu na premijeri filma 'Nemilosrdni gadovi'. Iz javnosti se povukla nakon što se 2003. godine udala za  Dannyja Elfmana (68). Poznato je i kako, nekada popularna glumica, sada vodi obiteljski život, daleko od očiju javnosti, na ranču u Santa Barbari.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci