Show

Komentari 16

Hollywood u šoku: Mislili smo da je Ben gluplji, a ne Matt

Hollywood u šoku: Mislili smo da je Ben gluplji, a ne Matt

Glumac Matt Damon nespretno je stao u obranu seksualnih predatora te rekao kako bi on 'isplatio' ženu koja ga, eventualno, optuži za seksualno napastovanje na setu filma

Damonove nedavne izjave uvjerile su nas da smo bili u krivu jer smo vjerovali da je Ben Affleck onaj gluplji od dvojice prijatelja, ali čini se da nije tako - komentiraju obožavatelji na društvenim mrežama, ali i bivši kolege. 

Matt Damona (47) je zbog neprimjerenih izjava napala i nekadašnja kolegica iz filma "Dobri Will Hunting" Minnie Driver (47), s kojom je glumac tada bio i u ljubavnoj vezi.

- Ipak smatram da postoje 'nivoi' krivnje, nekako nije isto silovati dijete i pipkati kolegice na setu. I ne mogu do kraja osuditi kolege koji su žene 'isplatili', to bih i ja učinio. Nemojte me krivo shvatiti, nikada me nitko neće niti nije optužio za nešto, ali kad bi se takva lažna optužba dogodila ja bih isplatio određenu sumu novca kako ne bih riskirao film na kojem radim - rekao je Damon te nadodao kako je bila 'mudra poslovna odluka' da redatelj Ridley Scott (80) iz svojeg novog filma izbaci osramoćenog Kevina Spaceya (58), kao i da su tračevi da su svi muškarci u Hollywoodu znali kakav je zapravo producent Harvey Weinstein (55), kojeg su desetine žena optužile za seksualno iskorištavanje, pa čak i silovanje, zapravo prenapuhani.

- Gledajte, znao sam da je Harvey ženskar i da ne bih volio da je oženjen za meni nekog bliskog, ali to je to. Da je itko znao išta više siguran sam da bi prijavio Harveya - rekao je Damon i ustvrdio kako predator Weinstein i komičar Louis C.K. (50) i komičar i političar Al Franken (66) ipak nisu isto pa bi se sa 'Louisom i Frankenom' moglo raditi nakon što se rehabilitiraju i speru ljagu sa svoga imena.

- Uopće ne mogu vjerovat da trkelja takve nepovezane gluposti. Takvo razmišljanje je dio problema - napisala je u seriji napada na svojoj društvenoj mreži glumica Driver, a mnogi su se složili da 'Matt čim zine torpedira promoviranje svog novog filma "Downsizing", te da bi producentima bilo pametno da mu kažu da šuti'.

Damon nije precizirao što bi učinio kad bi netko blizak njemu bio optužen za seksualno zlostavljanje. Upravo je to slučaj s Caseyem Affleckom (42), mlađim bratom njegovog kolege i prijatelja Bena Afflecka (45). Caseya su 2010. dvije žene prijavile policiji i sudski tužile jer ih je maltretirao i seksualno zlostavljao na setu svog filma "I'm Still Here".

- Morao bih razgovarati s tom osobom - kratko je rekao Damon koji je već 12 godina u braku s bivšom konobaricom Lucianom Barroso (47) s kojom ima četvero djece. U međuvremenu njegov prijatelj Ben Affleck vratio se na liječenje od ovisnosti o alkoholu. To je treći puta u godini dana da je glumac i otac troje djece završio na odvikavanju. 

Podržavaju ga, navodno, i bivša supruga Jennifer Garner (45) s kojom ima troje djece i od koje se 2017. razveo nakon dvije godine razdvojenosti, kao i nova djevojka Lindsay Shookus (37), prijatelj Damon i brat Casey.

- Ben zna da je alkoholizam bolest od koje će se liječiti cijeli život, baš kao i njegova ovisnost o kockanju. Možda bi bilo bolje da je u instituciji u kojoj je hospitaliziran umjesto da se liječi 'na daljinu' ali predan je radu na sebi, radi svoje djece - rekao je Benov prijatelj.

Niti Affleck nije ostao imun na optužbe za zlostavljanje. Glumica Hilarie Burton (35) izjavila je kako ju je Ben hvatao za grudi tijekom jednog televizijskog snimanja. On se ubrzo ispričao i rekao kako je bio 'glup i nepristojan'.

Najčitaniji članci