Show

Komentari 6

Horor 'The Outwaters' šokirao je gledatelje: 'Izletio sam iz kina, morao sam povraćati'

Horor 'The Outwaters' šokirao je gledatelje: 'Izletio sam iz kina, morao sam povraćati'

U kina je stigao prije nešto više od tri tjedna, a gledatelje je uznemirilo ono što su mogli vidjeli na ekranu

Novi horor 'The Outwaters' toliko je uznemirujući da su neki gledatelji pisali da su iz kina izlazili da bi povratili, a na mnoge od njih već masovno utječu fotografije i zvukovi iz filma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čak su zbog filma gledateljima dolazile obavijesti na Apple pametne satove koje su govorile da imaju previše otkucaja srca. Također, mnogi su imali i napade anksioznosti tijekom sat vremena i 40 minuta prikazivanja. 

Film prikazuje izlet u pustinju Mojave, koji postaje jeziv kada grupa kampera počne doživljavati neobjašnjive zvukove, vibracije i neprirodno ponašanje životinja.

- Onda se jedne noći sve promijeni, šaljući četvorku na zastrašujuće putovanje kroz užas - opis je filma u traileru.

Oni koji su uspjeli odgledati cijeli film, koji je režirao Robbie Banfitch, brzo su pohrlili na Twitter kako bi podijelili svoja iskustva.

- 'The Outwaters' je prvi film od kojeg imam noćne more - napisao je jedan, dok je drugi komentirao kako se još 'oporavlja od gledanja'.

- Od zvuka mi se tako neugodno zavrtjelo u glavi da sam morao izaći iz kina kako bih povratio. Ovo mi se nikada prije nije dogodilo - dodao je korisnik. 

- Više je uznemirujuće nego strašno ako to ima ikakvog smisla - poručio je gledatelj na Twitteru, a drugi dodao da ne može prestati razmišljati o filmu.

Ipak, unatoč svim komentarima, film je dobio impresivnih 71 posto ocjena kritičara na Rotten Tomatoesu, dok je također zaradio 60% pozitivnih i dobrih ocjena od publike na stranici.

Najčitaniji članci