Obavijesti

Show

Komentari 80

Houdek 'opleo' po kolegama: 'Blamiraju se, ne znaju pjevati'

Houdek 'opleo' po kolegama: 'Blamiraju se, ne znaju pjevati'
1

Ne razumijem. Svi imamo svoje dobre i manje dobre dana. I sam bih najradije s YouTubea poskidao neke svoje snimke. No, zaboga, pa neki nivo kod profesionalaca nikada ne pada, napisao je Jacques

VIDEO

Retrospektivna večer Splitskog festivala sinoć je okupila brojne izvođače na Prokurativama. Između ostalih, zapjevali su Marko Tolja (36), Marko Kutlić (25), Ivana Kovač (42), Mia Dimšić (27)... Festival se mogao pratiti i preko televizijskog i radijskog prijenosa, a neki su iskazali nezadovoljstvo izvedbama koje su poslušali.

POGLEDAJTE VIDEO: Houdek komentirao izvedbu himne Josipe Lisac

Pokretanje videa...

08:29

Pjevač Jacques Houdek (39) komentirao je na svom Facebook profilu ovogodišnje izvedbe. Kritizirao je pjevanje svojih kolega s hrvatske estrade.

- Što reći? Nedovoljno. Sjedi, jedan! Za svakog normalnog i razumnog čovjeka koji sebe naziva profesionalcem, to je nedopustivo. Ovdje čak ima i nekih jako popularnih mladih pjevača koji doslovno nisu u stanju ni sastati se s partnericom u dvoglasju. To su osnove. Na tome se ponekad radi godinama - oštro je započeo pjevač.

Tvrdi kako bi neki trebali potražiti profesionalnu pomoć, a uvjereni su da im nije potrebno raditi na svom pjevanju.

- Tako se javno izložiti, blamirati. Ne razumijem. Svi imamo svoje dobre i manje dobre dana. I sam bih najradije s YouTubea poskidao neke svoje snimke. No, zaboga, pa neki nivo kod profesionalaca nikada ne pada. Ali kao što često kažem, mnogi imaju glas, ali ne znaju pjevati. Ako nemaju neko bolje rješenje, ja sam im spreman pomoći - zaključio je Jacques. 

Dubrovnik: Gala koncert  Vjeruj u ljubav

Njegovi pratitelji na društvenoj mreži podijelili su njegovo mišljenje. 

- U potpunosti se slažem. Žalosti me da su Splitski festival spustili na ovako nisku razinu. Ni jedna izvedba od početka do kraja nije bila da bi čovjek rekao 'e baš divno, nema takve'. Čast nekim starijim izvođačima, ali samo nekima. Sve je nekako bilo usiljeno - pisali su. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu