Obavijesti

Show

Komentari 31

Hrabrost je u boci: Napijaju se na setu zbog škakljivih scena

Hrabrost je u boci: Napijaju se na setu zbog škakljivih scena
1

Snimanja znaju biti stresna i duga, stoga glumci katkad posegnu za alkoholom kako bi smogli hrabrosti za neku zahtjevnu scenu. Drugi, pak, piju da se užive u ulogu

VIDEO

Petere O'Toole

'Irski buntovnik' iz Engleske bio je poznat po svojoj ljubavi prema ženama i alkoholu. Za vrijeme snimanja legendarnog 'Lawrencea od Arabije', O'Toole je cijelo vrijeme posezao 'za čašicom', a posebno jako se napio kada su on i kolega Omar Sharif trebali jahati deve. Oboje su se bojali da ne padnu i ne ozlijede se, pa su hrabrost potražili u alkoholu. Njegova gluma u filmu naišla je na entuzijastične pohvale, a Peter se nekih scena, koje je publika posebno zapamtila, niti ne sjeća jer je bio toliko pijan. 

Gary Oldman

Jedan od najcjenjenijih glumaca današnjice 1992. glumio je naslovnog lika u filmu 'Bram Stoker's Dracula' redatelja Francisa Forda Coppole. Kultni redatelj htio je scenu u kojoj Dracula pije krv liku Keanua Reevesa snimiti točno u ponoć, kako bi bila što jezivija. Dok je čekao da stane pred kamere, Oldman si je dao oduška i uživao u hladnim alkoholnim pićima. Kada je došlo vrijeme snimanja, britanski glumac bio je 'mrtav pijan', što se vidi i na ekranu. Zbog te uloge, a posebno te scene, Gary je pobrao hvalu struke i publike. 

Margot Robbie

Do tada nepoznata australska glumica bila je jako nervozna jer je glumila uz svog najdražeg glumca Leonarda DiCaprija u filmu 'Vuk s Wall Streeta' redatelja Martina Scorsesea. Kada je trebala snimati seksi scene s Leom, Margot je posegnula za tekilom. 

- Popila sam tri-četiri čaše tekile prije snimanja. Bilo je devet ujutro - rekla je Robbie koja je svojom ulogom toliko oduševila da je danas jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu. 

Shia LeBeouf

Iako iza sebe ima brojnih hvaljenih uloga, Shia je na glasu kao problematičan kolega. S tim bi se složio i Tom Hardy koji je rekao da ga je Shia na setu filma Nicka Cavea 'Lawless' bez razloga napao i pokušao ga udariti šakom u glavu. Shia je, naime, glumio jednog od braće koji žive od proizvodnje i prodaje domaće rakije. Kako bi bio što uvjerljiviji, LaBeouf je 'od jutra do sutra' pio rakiju na setu i pijan je, prema vlastitim riječima, odglumio većinu scena. 

Daniel Radcliffe

Kako je i sam otkrio te šokirao cijeli svijet, glumac je tijekom snimanja megauspješne franšize imao problema s ovisnosti o alkoholu. Daniel je Harry Potter 'postao' s 11 godine te ih je snimao sve do svoje 21. godine. Pošto se teško nosio s nenadanom slavom, Radcliffe se odao partijanju te bi na set dolazio pijan od večer ranije. 

- Mrzim gledati neke nastavke Harryja Pottera, jer točno vidim u kojim sam scenama bio 'mrtav pijan' - kazao je Daniel, koji od 2012., kaže, nije taknuo alkohol. 

Brad Pitt

Na snimanju filma Davida Finchera 'Klub boraca', Brad se toliko 'skompao' s kolegom Edwardom Nortonom da su zajedno 'cugali' i za vrijeme snimanja. Tijekom jedne od njihovih večernjih 'eskapada', glumci su pred napuštenom tvornicom ispucavali golf loptice u potpunoj tami. Jedna od kamera ostala je slučajno upaljena i zabilježila je taj trenutak, a Fincheru se toliko svidjela snimka da ju je uvrstio u film. 

Mila Kunis i Natalie Portman

Glumice su bile nervozne prije snimanja jedne od najpoznatijih scena filma 'Crni labud' Darrena Aronofskog. Radi se o vrućoj sceni seksa. Kako bi se opustile prije toga, Mila i Natalie podijelile su bocu tekile, prema riječima jednog člana snimateljske ekipe. To nije bilo neobično za snimanje jer se radilo o zahtjevnom filmu, zbog kojeg su i filmska ekipa i glumci posezali za 'čašicom'. Kunis je kasnije rekla da se za seksi scenu nije napila jer joj je bila 'jako važno da se osjeti čista seksualnost lika'. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju