Show

Komentari 62

Hrvatici Bianki Kim Kardashian otela dečka Krisa Humphriesa

Hrvatici Bianki Kim Kardashian otela dečka Krisa Humphriesa

Bianka Kamber ne planira povratak u naručje NBA košarkaša koji ju je prevario s Kim, piše Jutarnji list. Živi u Kanadi, majka joj je iz Fojnice, a otac Dalmatinac

Kanađanka hrvatskih korijena pobjednica je kanadskog TV showa 'The Bachelor Canada' (Kanadski neženja). No Bianka Kamber javnosti je poznatija kao bivša djevojka NBA košarkaša Krisa Humhriesa, piše Jutarnji list. S bivšim suprugom Kim Kardashian bila je u dugogodišnjoj vezi koja je okončana jer ju je prevario sa starletom Kim. Palijativna patronažna sestra brine se o umirućim starijim osobama. Majka joj je iz Fojnice, a otac Dalmatinac.

Košarkaša je upoznala u jednom noćnom klubu u Torontu. Odbila mu je dati svoj broj mobitela, no nabavio ga je preko prijatelja i uporno je zvao nakon čega je popustila. Sada je u novoj vezi i tvrdi da nema šanse da se vrati u njegovo naručje jer je propustio svoju šansu da bude ponovno s njom.

Kada je doznala za Krisovu vezu sa starletom izjavila je da je njezin bivši mrzio gledati Kimin reality show i govorio joj da izgleda bolje od Kim. Tvrdila je da Krisu nije bilo jasno čime su sestre Kardashian uopće zaslužile pažnju i govorio da je Kim poznata samo zbog svoje snimke seksa. Požalila se da joj je Kris obećavao brak i s njom planirao obitelj dok ju je naposljetku ostavio bez objašnjenja. No, njegov brak sa starletom nije bio dugog vijeka, potrajao je ni više ni manje nego 72 dana.

>> Cijeli članak pročitajte u Jutarnjem listu

Najčitaniji članci