Show

Komentari 244

Hrvatici Claudiji obožavatelj je oslikao grudi: Ideja je njegova, ali nije baš bio koncentriran...

Hrvatici Claudiji obožavatelj je oslikao grudi: Ideja je njegova, ali nije baš bio koncentriran...

Slavonka Claudia Rivier poziva sve čitatelje neka i sami pošalju vlastite maštovite prijedloge jer lako je moguće da će jedna takva ideja biti u idućem outfitu...

Bujnim grudima je do sada uveseljavala samo fanove na društvenim mrežama, ali otkako je počelo Europsko nogometno prvenstvo, slavonska influencerica sa zagrebačkom adresom, Claudia Rivier (25) njima razveseljava i sve hrvatske navijače..

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Sa sebe zadnjih dana ne skida krpice s kockicama, osim ovoga puta, kad se odlučila fotografirati bez grudnjaka. Svoj je najveći ponos, uz pomoć body paintera, oslikala u čast “vatrenih”.

- Za utakmicu sa Španjolskom odlučili smo se poigrati bojama za tijelo. Ideju mi je dao pratitelj koji se već neko vrijeme rekreativno bavi body paintingom, a on me na kraju i oslikao. Bilo je tu više zezancije i smijeha, stoga ne zamjerite našem umjetniku, nije bio previše koncentriran - ispričala nam je Claudia pojedinosti sa seta “oslikavanja”.

Dodaje da je izrazito maštovita djevojka, pogotovo kad je riječ o šivanju, a mnoge outfite i sama je dizajnirala i kreirala.

- Viziju za outfite imam već unaprijed, no za početak osmine finala nakon teške borbe naših odlučila sam poslušati svoje pratitelje. Kažu, donijet će nam više sreće - iskreno će ona. Zanimljiva i neobična influencerica ideje i vizije “gura” do kraja jer, kako kaže, treba očekivati neočekivano. 

- Generalno mislim da je cijela priča oko kompletića za EP zanimljiva i dinamična, ljudi s nestrpljenjem očekuju nove outfite i prate proces od ideje, vizije, šivanja pa do gotovog proizvoda i objavljene fotografije. Neuobičajeno je, drugačije, odvažno - dodaje. Otvorena je za sve vrste prijedloga, pogotovo od strane pratitelja, a kako je i sama vrlo kreativna, često ukomponira razne ideje u jednu novu, potpuno “otkačenu”.

- Ostavljam prostora i za razne ideje, kao što se desilo u ovom slučaju pratitelja koji se rodio pod sretnom zvijezdom - poručuje Claudia. Uz to, poziva sve čitatelje neka i sami pošalju vlastite maštovite prijedloge jer lako je moguće da će jedna takva ideja biti u idućem outfitu.