Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Hrvatska će nastupati u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga

Ove godine sudjeluje 35 zemalja, a raspoređeno je u dvije polufinalne večeri. Službeni redoslijed nastupa bit će objavljen krajem ožujka ili početkom travnja

Foto: Eurosong.hr
21 komentara

Hrvatska nastupa u drugom dijelu prvog polufinala Eurosonga 2020. koje će biti 12. svibnja, tako je odlučio današnji ždrijeb koji je bio u Rotterdamu. 

Druga polufinalne večeri 65. izdanja Eurosonga uživo bit će 14, a veliko finale 16. svibnja 2020. U Areni Ahoy u kojoj će biti izbor, nastupali su brojni svjetski glazbenici, a 1997. tamo je bila dodjela MTV nagrada te 2007. izvor za dječju pjesmu Eurosonga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove godine sudjeluje 35 zemalja, a raspoređeno je u dvije polufinalne večeri. 

U prvom dijelu prvog polufinala nastupaju Australija, Bjelorusija, Irska, Litva, Rusija, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Švedska. U drugom dijelu prvog polufinala su Azerbajdžan, Belgija, Cipar, Hrvatska, Izrael, Malta, Norveška, Rumunjska i Ukrajina.

Foto: Eurosong.hr

U drugom polufinalu koje je 14. svibnja u prvom dijelu nastupaju Austrija, Češka, Grčka, Estonija, Island, Moldova, Poljska, San Marino i Srbija. U drugom dijelu su Albanija, Armenija, Bugarska, Danska, Finska, Gruzija, Latvija, Portugal i Švicarska. 

Foto: Eurosong.hr

Službeni redoslijed nastupa bit će objavljen krajem ožujka ili početkom travnja. U polufinalu od izravnih finalista glasuju Italija, Nizozemska , Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Njemačka. Njemačka će prvi put od 2010. godine glasovati u prvom polufinalu. 

Izbor za pjesmu koja će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji bit će 29. veljače. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Muzika

Message