Obavijesti

Show

Komentari 103

Hrvatska misica prije izbora ljepote 'skoknut' će pod nož: Povećat ću grudi i korigirati nos

Hrvatska misica prije izbora ljepote 'skoknut' će pod nož: Povećat ću grudi i korigirati nos
4

Ina će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Miss Europe Continental, ali će prije putovanja otići na korekcije. 'Smatram da estetska kirurgija treba težiti pokrivanju nedostataka', rekla je

VIDEO

Za mjesec dana počinje veliko finale natjecanja za izbor Miss Europe Continental, a Hrvatsku će predstavljati 29-godišnja Ina Barić Požnjak. Iako je već odavno krenula s pripremama za veliki događaj, za RTL je otkrila kako će otići i na estetski zahvat korekcije grudi i nosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

- Za ovo sam se pripremala jako dugo. Trema je prisutna, ali to je normalno. Ipak je to operacija, a opet tu je i natjecanje i velika konkurencija. Puno emocija natiskano je u jedan kratak period - rekla je Ina.

Razlog zašto se odlučila za estetski zahvat je prvenstveno natjecanje koje će za mjesec dana biti u Napulju, ali i njeno zdravstveno stanje, kaže. 

- Već par godina se mučim s povećanim žlijezdama u grudima i kvržicama. Ovaj problem otkrila sam 2016. godine. Uvećani žljezdani parenim, znači osjete se kvržice pod prstima od centimetra do dva, to su nakupine žlijezda koje moram kontrolirati svaka dva do četiri mjeseca. Smatram da je doktor najstručniji u tome što radi i njemu sam se odlučila dati u ruke, odnosno pod nož - ispričala je.

Iako mnogi smatraju da se za ovakve zahvate odlučuju djevojke koje žele 'povećati' adute, Ina tvrdi da ne želi izgledati 'umjetno' te smatra kako upravo estetska kirurgija treba težiti na tome da se prikriju određeni nedostatci.

- Ne idem nužno na uvećavanje, ne želim biti umjetna iako je riječ o implantatima, ali smatram da estetska kirurgija treba upravo biti i težiti pokrivanju nedostataka, a ne pretjerivanju u njoj samoj - rekla je.

Zahvat koji će Ina raditi je pojasnili su iz klinike.

- Ona ima malu asimetriju dojki, isto tako imamo razliku u nivou bradavica tako da ćemo raditi augmentaciju dojki, dakle povećanje i podići ćemo malo bradavicu - kazala je dr. med. Ivonne Žgaljardić.

Osim problema s grudima, Ina će i korigirati nos.

- Na desnoj strani ćemo rješavati septum i rasteretiti puteve radi lakšeg disanja. Što se tiče estetskog dijela, želimo taj nos poženstveniti što znači da ćemo kompletno promijeniti oblik, skinuti kvrgu, vršak nosa učiniti malo prćastiji - pojasnio je doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu