Obavijesti

Show

Komentari 33

"Hrvatska traži zvijezdu": Matej je ispao iz showa...

"Hrvatska traži zvijezdu":  Matej je ispao iz showa...
4

Novi dečko Valentine Dropulić nije uspio doći do polufinala showa. Lisica je svojim komentarima uspio natjerati Tonyja da se ode na WC isprazniti

VIDEO

U večerašnjoj osmoj emisiji glazbenog showa kandidati su pjevali po tri pjesme, od čega su dvije bile strane. U showu su ostali Zoran, Bojan, Matej i Barbara. Oni su tijekom tjedna bili u posjeti Dječjem domu u Zagrebu. Prvi je nastupio Zoki s pjesmom " Here I Go Again" koju je izveo i na audiciji.
- Opet sam se naježio i to je to - bio je kratak Tony, a kao i Jelena bio je oduševljen zrelošću Zokijevog glasa. Drugi put izabrao je pjesmu "A ti još plačeš" vinkovačkih Majki.
- Fenomenalno. Svaka čast i pozdavlja te Bare- rekao je Tony. Lisici je njegova izvedba ipak bila malo ispod vrha.
- Jednog dana bi mogao biti poput Bareta samo da se riješiš tog trbuščića - zaključio je Lisica. Slavonac je svoj set završio pjesmom "Black Hole Sun". Jelena je bila oduševljena.
- Baš kad smo ušli u neku kolotečinu, uspio si nas iznenaditi - rekao je Tony, a Lisica je mislio da su Zokija napale vjeverice.
Matejeva prva pjesma bila je  "Show Must Go On" od Queena.
- Pozdravljam borbenost koju imaš jer je to jedna od stvari koje će ti trebati u karijeri - rekla je Jelena. Lisica je bio slikovit kao inače.
- Matej je hrabro navalio vilama na Turke i pobijedio je - rekao je Fox. Matej je drugi put "skinuo" Nenu Belana.
- Prenježan si mi bio u ovoj pjesmi - kazao je Tony. Jeleni je bio korektan, a Lisici je nekako bio nezainteresiran u izvedbi. Matej je za kraj izabrao "Bed Of Roses".
- To je jedan tradicionalni "čikstapi" rock - ispalio je Lisica i natjerao Tonyja da pobjegne iz studija. Predsjednik žirija kasnije je objasnio da se morao u wc-u isprazniti jer mu Lisica svojim komentarima djeluje tako na probavu. Barbara je otvorila svoj set pjesmom ženskog benda The Supremes.
- Tvoj glas u ovoj pjesmi mi se jako svidio - pohvalila ju je Jelena dok je Fox komentirao kako je to bilo više pop nego rock. Barbara je drugi put pjevala "Priznaj mi" Gorana Karana. Njen izbor pjesme iznenadio je Tonyja, a Jelena je bila zadovoljna.
- U visokim lagama mi je zvučalo nekontrolirano - rekao je Tony čuvši Barbarinu izvedbu pjesme "Don't Speak". Bojan se odlučio na naslovnu pjesmu tinejdžerske serije "Tree Hill".
- Tebi paše ovaj soft rock - rekao je Lisica, a s njim se složio i ostatak stručnog žirija. Drugi put pjevao je "Malu trubu".
- Ti nisi baš u duši roker i to se osjetilo - nije bio oduševljen Lisica, a Tonyja i Jelenu je iznenadilo što je izabrao baš pjesmu Damira Urbana. Dalmatinac se za kraj odlučio na pjesmu "I Just Died In Your Arms" Cutting Crewa.
- Konačno si zagrizao pjesmu, a da nisi afektirao - bio je zadovoljan Tony. Na kraju se između Bojana i Mateja tražio putnik za polufinale. Glasovima gledatelja show napušta Matej.
- Nisam tužan jer sam uvijek bio spreman za izlazak - rekao je Matej nakon što su ga iz grupnog zagrljaja pustili Zoran, Bojan i Barbara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'