Obavijesti

Show

Komentari 10

Hrvatska traži zvijezdu: Prosidba iznad WC školjke

Hrvatska traži zvijezdu: Prosidba iznad WC školjke
4

Zoran Mišić (20) i Nikolina Kovačević (17) zaljubili su se u showu. Zaprosio ju je zahodu. Prsten je pao u školjku, a Nikolina je pustila vodu...

VIDEO

Ne bojimo se žirija, ali najviše pazimo na Tonyja Cetinskog. Zašto? Jer on može što hoće, kažu finalisti RTL-ova glazbenog realityja “Hrvatska traži zvijezdu”. Njih devetero posljednjih dva tjedna žive u vili na području Zagreba. Dobro su se upoznali i postali ekipa.
- A imamo i tajnu vezu u kući. Šifra: Valpovo - prišapnula je Sementa Rajhard (18). Protagonisti afere su Zoran Mišić (20) i Nikolina Kovačević (17).
- Zaprosio sam je iznad WC školjke. Prsten je pao unutra, a ona pustila vodu pa sam morao roniti. Ali svadbe će ipak biti. Krajem svibnja kod mene u Valpovu - smije se Zoki. Nikolini je Zoki favorit za pobjedu.
- I to nema veze s našim kompliciranim ljubavnim odnosom - dodala je Zagrepčanka, koju već malo živciraju usporedbe s problematičnom Amy Winehouse.
- Cure u školi stalno me ispituju o Zokiju - nadovezala se najmlađa natjecateljica Iva Ušalj (16). Ona voli piercinge i balkanski punk, a u školi je prije vremena ispolagala gotovo sve ispite kako bi mogla pjevati u showu. Pravi “otrov za cure” je najstariji natjecatelj Bojan Jambrošić (23). Sementa kaže da su njezine prijateljice lude za njim.
- Moj adut je glas, a Fox kaže da sam i ljepuškast mladić. Nemam curu, niti mi se sviđa neki određeni tip cure. Važno je da 'zaklikamo’ - rekao je Bojan.

ŽIVOT U LUNA PARKU NIJE LAK, ALI MI GA VOLIMO
Preko zime smo doma, u Matuljima, a u sezoni, od svibnja do studenoga, živimo u kamp kućicama i selimo se po Hrvatskoj, kaže Sementin otac Ladislav Rajhard (45). Obitelj ima luna-park te je Sementa svake godine promijenila po 5-6 škola.
- I svejedno je prolazila s odličnim. Ma, ona je predodređena za uspjeh, ide joj sve čega se primi - dodala je majka Melita (42). Sementa ima braću Armanda (4) i Giuliana (22), koji kaže da je njima bilo sasvim normalno toliko se seliti.
- Kao što je nekom normalno biti na istome mjestu. Život u luna-parku nije lak. Kad pada kiša i udari nevrijeme nitko nam ne može pomoći, ali ima i lijepih strana - rekao je Giuliano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...