Obavijesti

Show

Komentari 3

Hrvoje Kečkeš završio u bolnici zbog iscrpljenosti

Hrvoje Kečkeš završio u bolnici zbog iscrpljenosti
1

Hrvoje Kečkeš (33) prije desetak dana završio je u bolnici. Kaže kako nije istina da mu je pozlilo zbog alkohola iako priznaje da je dan prije 'feštao'

VIDEO

Prije tjedan dana producentska kuća Ring Multimedija snimala je pilot-epizodu humoristične serije “Rudijevi anđeli”. Iako je jednog od stilista u salonu ljepote gdje se radnja odvija trebao glumiti Hrvoje Kečkeš (33), otkazao je zbog bolesti. Ubrzo nakon toga proširila se priča kako je glumac na liječenju od alkohola te da je u vrlo lošem zdravstvenom stanju.
- Smiješno mi je to. Istina je da sam bio u bolnici, ali samo na jedan dan. Dan ranije se 'zafeštalo’, ali to nije jedini razlog mog odlaska na pregled - iskren je bio komičar. I Hrvojevi kolege demantiraju priču da glumac ima problema s alkoholom.
- S Hrvojem sam jako puno radio i nikad nisam primijetio da ima problema s alkoholom. Znam da mu je pozlilo, ali ne vjerujem da je posrijedi alkohol - rekao je Zlatan Zuhrić-Zuhra.
Ipak, Hrvoje je zbog iscrpljenosti dobio nekoliko slobodnih dana.
- Kad je ravnatelj kazališta Kerempuh čuo da sam završio u bolnici, nazvao me i rekao da uzmem tjedan dana i odmorim se. Bio sam doma i skupljao energiju - kaže Hrvoje i dodaje da već večeras ima predstavu. Kečkeš kaže da će najvjerojatnije nadosnimiti scene za “Rudijeve anđele” i ipak zaigrati u seriji. Budući da je veliki zaljubljenik u nogomet, već planira odlazak na Europsko prvenstvo u Austriji. Kaže da se nada da će s njim na utakmice i supruga Vedrana.

JAVNO SU PRIZNALI SVOJU OVISNOST O ALKOHOLU
Mladen Grdović priredio je show za medije kad je pod vidljivim utjecajem alkohola rastrgao košulju sa sebe i popeo se na stol zabavljajući okupljene. Nekoliko puta je razbio svoje luksuzne automobile zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Ubrzo nakon toga priznao je i javno da ima problem. Danas ističe kako više ne pije. Boris Babarović, frontman nekadašnjih Crvenih koralja, jedan je od prvih estradnjaka koji je priznao da se bori s alkoholizmom. Nerijetko savjetuje ovisnike kako da prebrode krize. I glazbenik Matija Dedić imao je svoju borbu sa “čašicom više”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...