Obavijesti

Show

Komentari 28

Zdenka Kovačićek: Lagerfelda i mene spojila je neka čudna sila

Zdenka Kovačićek: Lagerfelda i mene spojila je neka čudna sila
7

Modni svijet je u velikoj tuzi. Preminuo je direktor Chanela Karl Lagerfeld u 86. godini, a nesretna vijest slomila je mnoge manekenke, modne dizajnere i ostale celebrityje

VIDEO

Karl Lagerfeld preminuo je u 86. godini u Francuskoj. Bio je kreativni direktor Chanela i iskonski modni dizajner. Mnoge manekenke, ali i slavni celebrityji, javno se opraštaju od legende. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

- Tako je nevjerojatno tužno čuti ovo. Karl je bio briljantan, drag i darežljiv prema meni, i privatno i profesionalno - napisala je Victoria Beckham (44). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Karl... Ne mogu ti opisati koliko si mi značio i koliko ćeš mi nedostajati. Nikada neću zaboraviti koliko si bio drag prema meni, tvoj smijeh, tvoju maštu. Došla sam ovaj tjedan u Francusku kako bi te upoznala sa svojom kćeri. Slomljeno mi je srce što je bilo prekasno. Počivaj u miru, obožavam te - napisala je glumica i bivša manekenka Diane Kruger (42). 

Voditeljica Alexa Chung (35) opisala je anegdotu s Karlom. 

- Sjećam se kada sam bila jako uplašena jer sam te trebala intervjuirati, a zapravo si bio jako duhovit i velikodušan. Hvala ti što si me pozivao na najglamuroznija iskustva mog života, bila mi je čast poznavati te. I da, hvala ti na savjetu za suhi šampon. Uvijek ću misliti na tebe dok ga koristim - rekla je Alexa.

Modna dizajnerica Donatella Versace (63) među prvima se oprostila od cijenjenog kolege. 

- Karl, tvoja genijalnost dodirnula je živote mnogih, pogotovo Giannija i mene. Nikada nećemo zaboraviti tvoj nevjerojatan talent i beskrajnu inspiraciju. Uvijek smo učili od tebe - napisala je Donatella. 

Twitter račun u čast dizajnerice Sonie Rykiel, koja je preminula 2016. u 87. godini, objavio je fotografiju dvoje umjetnika. 

- Karl i Sonia zauvijek - piše u objavi.

Od pokojnog dizajnera oprostila se i Zdenka Kovačićek.

Karl je prošle godine predstavio novu kolekciju za Chanel, proljeće / ljeto 2018. godine, uz popratne zvukove pjesme Zdenke Kovačićek.

- Toliko sam opsjednuta njegovim radom da sam znala noćima do 4 gledati njegove revije. Njegov rad je prava umjetnost. Mene i njega spojila je neka čudna sila - rekla nam je Kovačićek.

NAJGORE OSOBINE SVIH ZNAKOVA: Škorpione svi preziru jer su opsesivni i ljubomorni, ali ovaj znak je najgori

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje