Obavijesti

Show

Komentari 4

Huffman zaštitila Longoriju od maltretiranja: Bila je uplašena

Huffman zaštitila Longoriju od maltretiranja: Bila je uplašena
12

Tijekom snimanja se u medijima šuškalo o napetosti između glumice Teri Hatcheri ostalih glumica, međutim, Longoria ni u jednom trenutku nije imenovala tko ju je gnjavio

Američka glumica Felicity Huffman (56), koju smo gledali u seriji 'Kućanice', optužena je za davanje više od 100.000 kuna mita kako bi se njezina kći Sofia (18) upisala na prestižno Sveučilište Južne Kalifornije.

Pixsell

Priznala je krivicu i rekla kako se srami svog postupka, ali tužitelji traže da se glumica kazni s najmanje mjesec dana zatvora. Dok čeka konačnu presudu, njezina prijateljica, glumica Eva Longoria (44), napisala je pismo podrške u kojem je opisala kako ju je Felicity u jednoj situaciji zaštitila od maltretiranja na setu 'Kućanica'. Tijekom snimanja se u medijima šuškalo o napetosti između glumice Teri Hatcher (54) i ostalih glumica, međutim, Longoria ni u jednom trenutku nije imenovala tko ju je gnjavio.

- Felicity je osjetila da sam anksiozna, iako nisam o tome nikome govorila. Jednog dana suočila se s tom osobom i rekla joj dosta. Tada je maltretiranje i prestalo - prisjetila se Longoria, koja je svoju kolegicu nazvala 'dobrom prijateljicom' zbog koje se konstantno osjećala kao doma na početku snimanja popularne serije.

- Vidjela me kako sam uplašena, zbunjena i ne znam kamo ići i odmah mi je pružila podršku - dodala je.

Longoria kaže kako se Huffman također zauzela za povećanje njezine plaće, iako tada nije imala previše glumačkog iskustva.

- To se nije svima svidjelo, ali Felicity se zauzela za mene, rekavši kako je to pošteno jer uspjeh serije ovisi o svima, ne samo o jednoj osobi - kaže Longoria.

Reuters/Pixsell

Osim Huffman, zatvorska kazna prijeti i glumici Lori Loughlin (54) koja je sa suprugom Mossimom Giannullijem (55) optužena za plaćanje 3,3 milijuna kuna kako bi njihove dvije kćeri upale na University of Southern California.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...