Show

Komentari 1

Humanitarac Brad nosio kutije s hranom: 'Nismo ga prepoznali'

Humanitarac Brad nosio kutije s hranom: 'Nismo ga prepoznali'

S obzirom na to da je nosio masku, ali i traperice, majicu i košulju, mnogi nisu imali pojma da im je hranu dostavio legendarni glumac. Pričao je s okupljenima, a kako bi cijelu situaciju učinio zabavnijom, puštao je glazbu

Holivudski glumac Brad Pitt (56) pomagao je prošlog tjedna u Los Angelesu onima kojima je to potrebno. Brad je nosio kutije hrane u 'South Central', a ljudi koji su stajali u redu da bi dobili hranu koju je u kamionu donio Brad i kutije raznosio satima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Brad i Jen susreli se na Oscarima 

Svi oni slabijeg imovinskog stanja bili su zahvalni na pomoći, ali puno njih nije shvatilo da su u prisustvu jedne od najpoznatijih zvijezda današnjice. Neki to pripisuju Pittovu stilu odijevanja; nosio je traperice, majicu i košulju, a imao je i masku pa ga je tim više bilo teško prepoznati. 

- Uopće se nije isticao. Došao je i donio kutije, ali imao je masku da bi se zaštitio od korone. Puno njih nije imalo pojma tko je on - rekao je izvor za strane medije. Brad je u pauzama od pomaganja zapalio cigaretu, razgovarao s brinetom, ali i snažno zagrlio svog prijatelja, britanskog umjetnika Thomasa Houseagoa (48) kada ga je vidio. 

Glumac se pobrinuo i da cijela situacija bude zabavna pa je iz vozila uzeo prijenosni zvučnik i spojio ga na svoj mobitel te okupljenima puštao glazbu.

Ovo je prvi put da je Pitt viđen u javnosti nakon što je prekinuo s djevojkom, manekenkom Nicole Poturalski (27). 

 

Najčitaniji članci