Obavijesti

Show

Komentari 1

Humanitarka Mehun: 'Trebamo razveseliti djecu za blagdane'

Humanitarka Mehun: 'Trebamo razveseliti djecu za blagdane'
6

Kuća za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem Blaženi Alojzije Stepinac u Brezovici može primiti 75 djece, a prikupljenim sredstvima omogućit će im se jednostavniji život

VIDEO

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun (48) u susret Božiću pokrenula je sa zagrebačkim barom i prijateljicom te bivšom radijskom voditeljicom Ecijom Ivušić (33) akciju 'Frida' za poboljšanje kvalitete života djece u kući Brezovica. Organizirana je dobrotvorna večera 6. prosinca u restoranu Khala, a prikupljen novac ide za Dom u Brezovici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:45

- Dio sredstava već smo prikupili, ali zahvaljujemo svima koji se uključe u ovu humanitarnu akciju. Bila sam u dječjem domu i ta djeca se doista vesele svakoj sitnici. Trebamo ih razveseliti u vrijeme blagdana - govori nam modna dizajnerica koja je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografije te pozvala sve ostale da se priključe ovoj akciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam prvo bila za fotografiranje, mislila sam da je neprimjereno, no djelatnice doma rekle su mi kako na taj način žele potaknuti druge da sudjeluju - objašnjava nam Mehun koja je povodom akcije napravila i limitirano izdanje majica i šalica za kavu.

- Kuća za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem Blaženi Alojzije Stepinac u Brezovici može primiti 75 djece koja trajno tamo borave dok imamo i 25 odraslih osoba koje u kuću dolaze na druženje i kvalitetno provođenje vremena. Prikupljenim sredstvima kupit ćemo potrebna pomagala i olakšati njihov život, rast i razvoj. Mnoga od naše djece nisu samostalna u održavanju higijene, a da bi njegovateljima olakšali taj posao kupit ćemo kadu za kupanje, renovirati kupaonicu, kupiti toplomjere i aparate koji služe u medicinske svrhe. Voljeli bismo kupiti i neurofeedback aparat koji doprinosi poboljšanju i osnaživanju mentalnih funkcija - izjavila je Suzana Horvat Kutle, voditeljica kuće.

Osim humanitarne akcije, Snježana Mehun se planira ove zime i odmoriti. Priznala nam je kako ju božićni duh još uvijek nije zahvatio, no veseli se zimskim praznicima. 

- Nisam Grinč, ali nisam ni histerični ljubitelj Božića. Franz je donio adventski vijenac tako da to jedino trenutno imamo božićno u stanu - otkriva nam Snježana te dodaje kako će Novu godinu dočekati u nekim toplijim krajevima. 

- Sama sebi poklonim doček Nove godine izvan Hrvatske. To je obavezno. Odmorit ćemo na nekoj zanimljivoj, pomalo avanturističkoj destinaciji - bila je tajanstvena dizajnerica koja surađuje s udrugom 'PiNk For Life' na svim modnim revijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.