Obavijesti

Show

Komentari 18

Hvalili mu večeru, no gosti su Ivanu zamjerili odlaske od stola

Hvalili mu večeru, no gosti su Ivanu zamjerili odlaske od stola
11

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćin je bio osebujni pijanist Ivan Škreblin koji je priredio ukusnu večeru, ali goste je najviše zasmetao njegov nestanak usred večere

VIDEO

Domaćin Ivan bio je vrlo uzbuđen oko pripreme večere i dolazaka gosti, što su svi primijetili kada su stigli na aperitiv, a Snježana mu je zamjerila jer za nju nije pripremio bezalkoholni napitak.

POGLEDAJTE VIDEO: Splitska vampirica u 'Večeri za 5 na selu'

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Kad se ekipa smjestila za stol domaćin im je ponudio predjelo nazvano prema Beethovenovoj Mjesečevoj sonati – Moonlight, jer ga je mjesec inspirirao za pripremu te krem juhe od povrća. Iako se Tomislavu i Snježani juha nije svidjela jer je imala previše graška unutra i smatraju da juha nije predjelo, Jelena i Lukrecia su pohvalile Ivanovu juhu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za glavno jelo domaćin je servirao Čarobnu frulu - pohanu pureću roladu s raznim povrćem kao prilog.

- Lijepo dekorirano, ima raznog povrća i raznih boja - pohvalio je Tomislav, a onda je domaćin negdje nestao pod izlikom da mora na toalet. Ekipa za stolom je ostala iznenađena, a onda se dobro nasmijala toj situaciji. No to nije bio jedini put kad je Ivan nestao tijekom večere, nestao je bez riječi još dva puta, a gosti su se svaki put – dobro nasmijali!

I dok je Ivan zagrijao atmosferu, a da to nije ni znao, na red je došao desert – domaća pita od jabuka s domaćim sladoledom od breskve.

- Desert je bio prefin, vrhunski je napravio sladoled i ta toplo-hladna kombinacija je bila mljac! - kazala je Lukrecia pa se nadovezala:

- Ovo je bila najbolja večera na kojoj sam bila - ikad!

Za iznenađenje je Ivan odsvirao Mjesečevu sonatu, a kasnije i Olivera Dragojevića, što se ostalim natjecateljima jako svidjelo, a onda je krenulo ocjenjivanje.

- Pribojavala sam se Ivanove večere, ali jako nam je fino skuhao -  komentirala je Jelena koja mu je dala ocjenu 9, dok ga je Lukrecia nagradila desetkom jer se jako dobro zabavila.

Snježana mu je dala ocjenu 7 jer se smatrala zapostavljenom i nije joj se svidjelo to što je domaćin otišao od stola nekoliko puta, a Tomislav ga je ocijenio trojkom jer mu se nije svidjelo Ivanovo ponašanje.

Tako je Ivan za ukusnu večeru zbog svog neobičnog ponašanja skupio 29 bodova i tako nije uspio prijeći u vodstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje